You are currently viewing Este 7-kor kezdődik az újabb Apple esemény: Bemutathatják az iPhone 15-öt
Fotó: Apple

Este 7-kor kezdődik az újabb Apple esemény: Bemutathatják az iPhone 15-öt

Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

Az Apple iPhone 15 bemutató eseménye már a nyakunkon van. A streamet megnézheted majd a YouTube-n, vagy itt a cikkben, és megcsodálhatod az élőben sugárzott bejelentések sokaságát. A “Wonderlust” alcímet viselő keynote magyar idő szerint pontosan 19 órakor kezdődik.

Szóval mit tervez a vállalat leleplezni?

Ez egy szeptemberi keynote, amelyet általában őszi iPhone eseményként emlegetnek, így az iPhone 15 szinte biztosan a középpontban lesz. Tipikus kínálatra számíthatsz: egy normál iPhone 15, egy iPhone 15 Plus, egy csúcskategóriás iPhone 15 Pro és egy még csúcskategóriásabb iPhone 15 Pro Max (amelyet talán iPhone 15 Ultra névre keresztelnek át.).

Ami a specifikációkat illeti, a kiszivárgott információk szerint az iPhone 15 az USB-C korszakot indítja el, és lemond a saját Lightning-portjáról. Ez a lépés azután következik be, hogy az európai szabályozás arra kényszerítette az Apple-t, hogy egy univerzálisabb portszabványt fogadjon el. Mivel a vállalatnak meg kell felelnie az uniós szabványoknak, valószínűleg a világ többi része is élvezni fogja az USB-C előnyeit. A képernyő mérete várhatóan változatlan marad, és a felső kategóriás modellek valószínűleg továbbra is a vállalat ProMotion, a 120 Hz-es változó képfrissítési frekvenciájú kijelző átnevezése mellett büszkélkedhetnek majd. A pletykák szerint mind a négy modell megkapja a Dynamic Island funkciót, amely a csúcskategóriás iPhone 14 készülékekkel indult.

A legtöbb figyelmet itt az iPhone 15-nek kellene kapnia, de ez egy Apple esemény, így számíthatunk a váratlan eseményekre. Az új Apple Watch-kiadások általában az iPhone-kiadásokat kísérik, így az Apple Watch Series 9 és az Apple Watch Ultra frissítése várható. A pletykák szerint a hamarosan megjelenő okosórák vadonatúj processzort kapnak, ami 2020 óta az első nagyobb CPU-frissítés lesz.

Az AirPods valószínűleg nem túl izgalmas frissítést kap, a Lightningról USB-C-re való váltás lesz a kiemelkedő funkció. A szoftvercsomagok is kapnak némi figyelmet, beleértve az iOS 17-et, a watchOS 10-et és potenciálisan az iPadOS 17-et. Valószínű, hogy a macOS Sonoma több részletet és konkrét megjelenési dátumot kap.

Ne feledd, este 7-kor Apple esemény

Végül, az uberdrága és uberkirály Apple Vision Pro a jövő év elején fog megjelenni, így a keynote valószínűleg bemutat majd néhány új funkciót vagy a vegyes valóságot használó headsethez készülő szoftvert. Tartsd nyitva ezt az oldalt, és figyeld az Apple esemény streamet.

További hírek:

Forrás

Tóth-Kovács Viktor

Viktor 2+ éves szövegírói tapasztalattal rendelkezik, szereti a kütyüket, laptopokat, telefonokat. Kedvenc témaköre a hangzásvilág, így előszeretettel ír audio termékekről. Szabadidejében a gyerekeivel szeret a legjobban játszani.