You are currently viewing Este 7-kor kezdődik az újabb Apple esemény: Bemutathatják az iPhone 15-öt
Fotó: Apple

Este 7-kor kezdődik az újabb Apple esemény: Bemutathatják az iPhone 15-öt

Hirdetések

Az Apple iPhone 15 bemutató eseménye már a nyakunkon van. A streamet megnézheted majd a YouTube-n, vagy itt a cikkben, és megcsodálhatod az élőben sugárzott bejelentések sokaságát. A “Wonderlust” alcímet viselő keynote magyar idő szerint pontosan 19 órakor kezdődik.

Szóval mit tervez a vállalat leleplezni?

Ez egy szeptemberi keynote, amelyet általában őszi iPhone eseményként emlegetnek, így az iPhone 15 szinte biztosan a középpontban lesz. Tipikus kínálatra számíthatsz: egy normál iPhone 15, egy iPhone 15 Plus, egy csúcskategóriás iPhone 15 Pro és egy még csúcskategóriásabb iPhone 15 Pro Max (amelyet talán iPhone 15 Ultra névre keresztelnek át.).

Hirdetések

Ami a specifikációkat illeti, a kiszivárgott információk szerint az iPhone 15 az USB-C korszakot indítja el, és lemond a saját Lightning-portjáról. Ez a lépés azután következik be, hogy az európai szabályozás arra kényszerítette az Apple-t, hogy egy univerzálisabb portszabványt fogadjon el. Mivel a vállalatnak meg kell felelnie az uniós szabványoknak, valószínűleg a világ többi része is élvezni fogja az USB-C előnyeit. A képernyő mérete várhatóan változatlan marad, és a felső kategóriás modellek valószínűleg továbbra is a vállalat ProMotion, a 120 Hz-es változó képfrissítési frekvenciájú kijelző átnevezése mellett büszkélkedhetnek majd. A pletykák szerint mind a négy modell megkapja a Dynamic Island funkciót, amely a csúcskategóriás iPhone 14 készülékekkel indult.

Hirdetések

A legtöbb figyelmet itt az iPhone 15-nek kellene kapnia, de ez egy Apple esemény, így számíthatunk a váratlan eseményekre. Az új Apple Watch-kiadások általában az iPhone-kiadásokat kísérik, így az Apple Watch Series 9 és az Apple Watch Ultra frissítése várható. A pletykák szerint a hamarosan megjelenő okosórák vadonatúj processzort kapnak, ami 2020 óta az első nagyobb CPU-frissítés lesz.

Az AirPods valószínűleg nem túl izgalmas frissítést kap, a Lightningról USB-C-re való váltás lesz a kiemelkedő funkció. A szoftvercsomagok is kapnak némi figyelmet, beleértve az iOS 17-et, a watchOS 10-et és potenciálisan az iPadOS 17-et. Valószínű, hogy a macOS Sonoma több részletet és konkrét megjelenési dátumot kap.

Ne feledd, este 7-kor Apple esemény

Végül, az uberdrága és uberkirály Apple Vision Pro a jövő év elején fog megjelenni, így a keynote valószínűleg bemutat majd néhány új funkciót vagy a vegyes valóságot használó headsethez készülő szoftvert. Tartsd nyitva ezt az oldalt, és figyeld az Apple esemény streamet.

További hírek:

Forrás

Hirdetések

Tóth-Kovács Viktor

Viktor 2+ éves szövegírói tapasztalattal rendelkezik, szereti a kütyüket, laptopokat, telefonokat. Kedvenc témaköre a hangzásvilág, így előszeretettel ír audio termékekről. Szabadidejében a gyerekeivel szeret a legjobban játszani.

Vélemény, hozzászólás?