You are currently viewing USB-C csatlakozót kaphat az AirPods Pro

USB-C csatlakozót kaphat az AirPods Pro

Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

Az Apple a szeptember 12.-i “Wonderlust” iPhone 15 eseményen bejelentheti, hogy frissíti az AirPods Pro-t egy USB-C töltőtokkal. A fülhallgatók más hardverváltoztatásaira nem számíthatunk állítja a Bloomberg riportere, Mark Gurman.

Apple, USB-C-re fel!

Gurman a legfrissebb Power On hírlevelében azt állítja, hogy szerinte az Apple végül minden AirPods modellhez hozzá fogja adni az USB-C portokat. Ez pedig azt sugallja, hogy az ‌AirPods Pro‌ lesz az első modell, amely megkapja ezt az új töltőtokot.

Gurman korábban már beszámolt arról, hogy az Apple új AirPods modelleket fog bejelenteni egy USB-C töltőtokkal, és az új ‌iPhone 15‌ modellekkel együtt, melyek az elvárások szerint a Lightningről a USB-C-re fognak váltani. Az azonban nem volt egyértelmű, hogy a standard AirPods és/vagy az ‌AirPods Pro‌ módosításáról beszélt-e.

Az új ‌AirPods Pro‌ funkciók továbbra is várhatók az iOS 17 kiadásával, ám ezek csak szoftver alapúak lesznek. Emellett a következő évben vagy később új hallás segítő funkciók is várhatók. Gurman szerint a USB-C model kiterjesztésével várhatóan árcsökkentés várható majd az alsóbb kategóriás AirPods modellekhez.

Nem kell már tehát sokat aludnunk, szeptember 12-én kiderülnek a legfrissebb Apple információk.

További hírek:

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.