You are currently viewing Milyen Bluetooth fülhallgatót válasszak? Legjobb fülhallgatók telefonáláshoz.

Milyen Bluetooth fülhallgatót válasszak? Legjobb fülhallgatók telefonáláshoz.

Gyakran kerülünk olyan helyzetbe amikor nem foghatjuk kézbe a telefonunkat, de mégis szeretnénk beszélni a barátainkkal, szeretteinkkel vagy üzleti partnereinkkel. Választhatunk kényelmi szempontok miatt is fülhallgatót, hogy ne fáradjon el a karunk a hosszú hívások alkalmával. Bár még mindig sokan vannak akik vezetékes fülhallgatókat használnak, de már egyre népszerűbbek a vezeték nélküli társaik. A mai cikkünkben bemutatunk pár Bluetooth fülhallgatót amelyet bátran használhatunk telefonáláshoz.

1, Apple Airpods és Airpods pro

A vezeték nélküli fülhallgatók megreformálásával az Apple Airpods ismét kasszát robbantott. Az Airpods bevezetése után pedig egyből egy prémium Pro változatot is a piacra dobtak, amelyeknek borsos áraik vannak Magyarországon (is). Az Airpods ára 59 990 Ft, míg a Pro 74 990Ft. De nézzük is tovább milyen lehetőségeink vannak.

2, Samsung Galaxy Buds és Buds2

Természetesen a Samsung is piacra dobta a vezeték nélküli fülhallgatóit amilyen gyorsan csak tudta. Négy különböző stílusban és árkategóriában vásárolhatjuk meg ezeket a termékeket. Ezek közül a Buds a legolcsóbb, amelyet már 33 700 Ft-tól meg tudjuk vásárolni. A Buds+ egy kicsit olcsóbb, már 27 000 Ft-tól elérhető. A Galaxy csúcskategóriás terméke pedig a Buds Pro amely 90 000 Ft

3, LG Tone

A következő termékcsalád amely népszerű Magyarországon. Az LG Tone legalább 10 különböző típusú vezetnék nélküli fülhallgatót kínál a weboldalán. Ezek közül válogathatunk bátran. Az árak is sokkal barátságosabbak, hiszen már 31 990 Ft-tól be tudunk szerezni egy belépő szintű fülhallgatót.

4, JBL fülhallgatók

Rengeteg nagyszerű JBL fülhallgató létezik, amely felveszi a versenyt a már korábban említett fülhallgatókkal. Ezek közül az egyik legismertebb a Tune 220, amelyet már körülbelül 25 ezer forinttól be tudunk szerezni. Továbbá fejhallgatókat is gyárt a JBL, így ha tényleg ki akarod zárni a külvilágot, és élvezni a zenét, akkor érdemes egy próbát tenned vele.

Fekete színü fülhallgató doboza mellett
Headsetek összes színben

5, Sony WF

A következő nagy márka a rangsorban a Sony, akinek a neve szinte egybeolvadt a zenével. A WF termékcsalád a Galaxy Buds-hoz hasonló kialakítású amelynek a belépő ára 32 999 Ft. 

Ez a lista természetesen nem teljes, és biztosan találhatunk még sok remek készüléket amelyek kielégítik igényeinket. Jelenleg számunkra ezek a legjobb Bluetooth fülhallgatók.

Vannak akik nem szeretik a vezeték nélküli fülhallgatókat, mert tölteni kell őket, és inkább a vezetékes megoldást szeretik. Ám ahogy telnek az évek, úgy egyre jobban átformálódik a piac is a Bluetoot fülhallgatók irányába. Praktikusabb is, mert nem tekeredünk bele a zsinórokba, és távolabb is tudjuk tartani a telefonunkat. 

Vélemény, hozzászólás?