You are currently viewing Az iPhone Ultra megváltoztathatja a fényképezés jövőjét
Fotó: MacRumors

Az iPhone Ultra megváltoztathatja a fényképezés jövőjét

Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

Az állítólagos információk szerint a jövőbeli “iPhone Ultra” modell olyan képességeket fog magában foglalni, amelyek lehetővé teszik térbeli fényképek és videók rögzítését, amelyeket az Apple Vision Pro headseten lehet majd megtekinteni. Az Apple Vision Pro headset egyedi funkcióját azok a térbeli képek és videók adják, amelyek lenyűgöző mélységet és élményt nyújtanak, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy újraéljék emlékeiket.

Térbeli tartalmak és a Vision Pro

Ezek a térbeli tartalmak az lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy visszarepüljenek az időben és élvezhessék kedvenc pillanataikat. A Vision Pro headset különlegessége, hogy csak saját háromdimenziós kamerájával lehet rögzíteni ezeket a tartalmakat, és a headseten található egy speciális gomb, amelynek segítségével aktiválható ez a funkció.

Az új pletyka szerint ez a háromdimenziós kamera a jövőben az iPhone készülékeken is elérhető lehet, valószínűleg további hardverrel kiegészítve a már meglévő hátsó kamerakonfigurációt. Az információ jelenleg még hiányos, és további részletek várhatók.

Emellett fontos megjegyezni, hogy az “iPhone Ultra” név már korábban is felbukkant kínai közösségi média platformokon, amikor pletykák keringtek arról, hogy az Apple átnevezi a “Pro Max” modellt. Bár az átalakítás idén már nem várható, a Bloomberg szerint az Apple jövőre egy új prémium készüléket is piacra dobhat az “iPhone Ultra” névvel, amely a “Pro Max” modellt felülmúlva pozicionálódik a termékkínálatban. Az Apple Vision Pro headset várhatóan 2024 elején kerül piacra.

Ez is érdekelhet:

Tóth-Kovács Viktor

Viktor 2+ éves szövegírói tapasztalattal rendelkezik, szereti a kütyüket, laptopokat, telefonokat. Kedvenc témaköre a hangzásvilág, így előszeretettel ír audio termékekről. Szabadidejében a gyerekeivel szeret a legjobban játszani.