szovegiro szovegiras

Kezdő szövegíró vagy, aki referencia munkát szeretne?

Felkeltette a figyelmed ez a lehetőség?

Ennek a kezdeményezésnek az a célja, hogy összehozza a kezdő és haladó szövegírókat, akik szeretnének egy kis nyilvánosságra lelni, vagy akár a karrierjük elején járnak. Hiszünk abban, hogy minden tehetségnek lehetőséget kell biztosítani a fejlődésre és a megmutatkozásra.

Kezdőként sokszor nehéz megtalálni az első lépéseket a szövegírás világában. Mi most lehetőséget adunk arra, hogy gyakorolhass és megismerkedhess a szakma fortélyaival. Nincs szükség előzetes tapasztalatra vagy képesítésre; mindössze annyit kérünk, hogy legyetek lelkesek, pontosak és készek tanulni.

Haladó szövegíróként pedig remek alkalom nyílik arra, hogy szakértelmeteket megosszátok, új olvasóközönséget, és megbízókat szerezzetek, és kapcsolatokat építsetek a szakmában. A kezdeményezés során rengeteg érdekes és izgalmas téma kerülhet előtérbe, amelyek további inspirációként szolgálhatnak számotokra.

A cikkeink egy szűkebb témakörben íródhatnak, így a telefonokról, a technológiáról, vagy éppen a személyes tapasztalatokról. A legfontosabb, hogy az írások érdekesek, informatívak és jól megfogalmazottak legyenek.

Tehát, ha úgy érzitek, hogy szívesen megmutatnátok tehetségeteket a világnak, és szeretnétek gyakorolni a szövegírást, ne habozzatok! Küldjétek el munkáitokat, és használjátok ki ezt a lehetőséget.

Vedd fel velünk a kapcsolatot