You are currently viewing Xiaomi 13 Ultra: Nem csak a készülék gyönyörű, de a képei is

Xiaomi 13 Ultra: Nem csak a készülék gyönyörű, de a képei is

Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

Ha azt kérdezték volna tőled, hogy melyik a legjobb kamerás telefon biztosan először valamelyik új Apple, Samsung vagy Google Pixel jutott volna eszedbe. Ám minket első látásra lenyűgözött a Xiaomi 13 Ultra készülék Leica rendszerrel ellátott kamerája. A készülék gyönyörű, kár is tagadni.

A készülék nagyon hasonló érzést kelt bennünk, hiszen a bőrszerű bevonat, kerek kamerarendszer egy valódi fényképezőgép formáit sugallja. A Xiaomi így szeretne kitűnni az okostelefonok egyre hasonlító designjai közül.

Xiaomi 13 Ultra

A gyártó egyenlőre csak a kínai piacra mutatta be a készülékét, és egyes hírek szerint az Egyesült Államokba nem is tervezi kiadni. Ám, hogy ebből mennyi a figyelemelterelés még nem tudjuk. Az viszont biztos, hogy idehaza is nagyon sokan lecsapnának erre a készülékre.

A készülékek 256 GB, 512 GB és 1 TB-os háttértárolóval érkeznek majd, és körülbelül 873 és 1062 dollárt kell majd értük fizetni. Ám ez még nem minden, hiszen egy különleges professzionális kiegészítő szettet is lehet majd mellé vásárolni, amibe egy ütésálló tok, egy kamera markolatot, egy 67 mm-es adaptergyűrű és egy lencsevédő lesz. Mindezt extra 145 dollárért lehet majd megkapni, hogy az igazi fotózás élményét kapjunk.

A főkamera a lehető legnagyobb szenzorral lesz ellátva, amely nem más mint az 1-inch-es Sony IMX989. Ez leveri mind az iPhone-ok és a Galaxy modellek kameráit.

Az ultra széles kamerarendszert két telefoto kamera alkotja majd, a Sony IMX858 szenzorok személyében, így igazán élénk, és konzisztens színvilágot kaphatnak majd a készülék tulajdonosai.

Xiaomi-13-Ultra-1-camera

Ám ez még mindig nem minden, hiszen az ultra széles kamera 12mm-el fog rendelkezni, ami “veri” az iPhone 14 Pro széria 13mm-es szélességét.

A PhoneArena oldalán további képeket láthatsz mind a készülékről, mind pedig a vele készült képekről.

A készüléket három különböző színben dobják majd piacra: oliva zöld, fekete és fehér.

Ez is érdekelhet:

Hirdetések

Borítókép forrás: PhoneArena

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.