You are currently viewing Redmi K60 Ultra: Megerősítették a tárhelyet és a memóriát
Fotó: Xiaomi

Redmi K60 Ultra: Megerősítették a tárhelyet és a memóriát

Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

Számos kiszivárgás (és maga a Redmi is) megerősítette a Redmi K60 Ultra számos specifikációját. Mindennel rendelkezik, amire egy csúcskategóriás okostelefonnak szüksége van: 144 Hz-es kijelző, MediaTek Dimensity 9200+ és 120 wattos gyorstöltés. Ez azonban még nem minden, hiszen az okostelefon bőséges memóriát és tárhelyet is tartalmazni fog.

A legújabb Redmi teaser (az Ice Universe Twitteren keresztül) megerősíti, hogy a Redmi K60 Ultra akár 24 GB RAM-ot és 1 TB tárhelyet is tartalmazhat majd. Az olyan telefonok, amelyek a közelmúltban jelent meg, és 24 GB memóriát hirdettek, azoknak egy jelentős része csupán “virtuális” memória. A OnePlus Ace 2 Pro és a Redmi K60 Ultra viszont tényleges memóriamodulokkal rendelkezik majd, amelyek mérete 24 GB lesz.

A Xiaomi a Redmi K60 Ultra-t a Mi Mix Fold 3 mellett augusztus 14-én fogja leleplezni egy háromórás eseményen. A globális közönség számára az előbbi Xiaomi 13T Pro néven érkezik majd, valószínűleg szeptemberben. A memóriája azonban a pletykák szerint maximum 16 GB lesz, ami még mindig bőven elég egy okostelefonhoz.

Ez is érdekelhet:

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.