You are currently viewing Új infók a Xiaomi 13T sorozatról: Mennyibe fog kerülni az új modell?
Fotó: Xiaomi

Új infók a Xiaomi 13T sorozatról: Mennyibe fog kerülni az új modell?

Hirdetések
wiener_ai-1

A Xiaomi 13T sorozat új árazási információit és memóriakonfigurációját @billbil_kun tette közzé, mindössze három nappal a Redmi K60 Ultra bemutatása után. Ez nem az első eset, hogy az interneten felbukkan a Xiaomi 13T Pro előzetes árazása. Az Amazon például júniusban 799 fontban árazta a 512 GB-os tárolóval és 12 GB RAM-mal rendelkező Xiaomi 13T Pro-t.

Csökkenő árak

@billbil_kun információi alapján a Xiaomi azóta csökkentette az árat az Egyesült Királyságban. Ennek következményeként a Xiaomi 13T Pro várható kezdőára most 699 font, ami megegyezik elődjének, a Xiaomi 11T Pro-nak az árával. A kiszivárogtató ugyan nem közölt európai árat, de szerinte a Xiaomi a készüléket 16 GB RAM-mal és 1 TB tárhellyel 999 euróért fogja kínálni. Összehasonlításképpen, a Xiaomi 13T várható kezdőára 549 font az Egyesült Királyságban és 649 euró az eurózónában lesz, mindkettő 8 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel.

A Xiaomi 13T így ugyanannyiba kerül majd, mint elődje azonos memóriakonfigurációval. Úgy tűnik azonban, hogy a Xiaomi nem fogja árusítani a tavalyi, 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel rendelkező modellt, amely 599 euróért volt elérhető. Tehát a Xiaomi 13T sorozat 50 euróval magasabb áron jelenik meg, mint a 12T sorozat, de az azonos memóriakonfigurációs modellek nem drágulnak. A Xiaomi 13T és a 13T Pro bemutatója várhatóan szeptember 1-jén lesz.

Ez is érdekelhet:

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.