You are currently viewing A Nothing Phone az elsők közt lehet akik Android 14 bétát kínálnak

A Nothing Phone az elsők közt lehet akik Android 14 bétát kínálnak

Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

Az Android rajongók számára izgalmas időszak következik, hiszen hamarosan elérkezik a Google I/O esemény, ahol sok érdekes információra számíthatunk az Android 14-ről. A legújabb hírek szerint a Nothing Phone 1 lesz az egyik első készülék, amely hozzáférést kap az Android 14 béta verziójához.

Eddig a Google Pixel készülékekre és az Android emulátorra volt szükségünk ahhoz, hogy kipróbálhassuk az Android 14 béta verzióját. Természetesen fennállt az opció, hogy egy támogatott Android készülékre telepítsük az Android 14 GSI-t, de ez csak a stock Android verziót adja vissza.

A Google I/O keynote eseményén több izgalmas Android 14 funkció bejelentésére számíthatunk, valamint arra, hogy melyik OEM készülékére lesz elérhető a béta verzió. Az OEM-ek általában hozzáadják saját UX elemüket az élményhez.

Az egyedi béta verziók azonban lehetőséget adnak a fejlesztőknek és az érdeklődőknek, hogy először tapasztalják meg az Android 14-et, mielőtt az később a szélesebb közönség számára is elérhetővé válna.

Nagyon jó hír, hogy a Nothing Phone 1 a béta verziók első hullámában kaphat hozzáférést az Android 14-hez. Remélhetőleg más nagy OEM-k is csatlakoznak majd a programhoz, mint ahogy azt korábbi években is tapasztalhattuk. Ez egy fontos győzelem a Londoni startup cég számára, mert így a Pixel A-sorozaton kívül is jó lehetőségként jelenhetnek meg az Android rajongók számára.

Reménykedhetünk abban, hogy az Android 14 béta tesztelésének részvétele elősegíti majd a Nothing Phone 1 stabil kiadását a 2023-as év végére, és talán még az is lehet, hogy a Nothing Phone 2 már Android 14-gyel érkezik majd a dobozból!

Google I/O 2023: Fontos információk

  • Mi az a Google I/O? A Google I/O a keresőóriás éves fejlesztői konferenciája, ahol a fejlesztők frissítést kapnak a legújabb technológiáról, hogy javítsák alkalmazásaikat és más szolgáltatásaikat a Google ökoszisztémájában. Ez egyúttal az új Google bejelentések egyik fő eseménye is.
  • Mikor lesz a Google I/O 2023-ban? Idén a Google I/O május 10-én, szerdán kerül megrendezésre. Az esemény a korábbi évekkel ellentétben csak egy napig fog tartani.
  • Hol lesz a Google I/O 2023-ban? A Google meghívja a média és a fejlesztői közösség kiválasztott tagjait személyes részvételre a Mountain View-ban található Shoreline Amphitheater-ben. A nagyközönség számára az esemény online megtekintése lesz elérhető.

Ez is érdekelhet:

Hirdetések

Borítókép forrás: Nothing Phone

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.