You are currently viewing A Xiaomi Pad 6 szép csendben megjelent Európában és az Egyesült Királyságban
Képforrás: Xiaomi

A Xiaomi Pad 6 szép csendben megjelent Európában és az Egyesült Királyságban

  • Post author:
  • Post category:Tech
Hirdetések

Izgalmas hírrel érkeztem ma nektek Xiaomi fanok! Egy hét elteltével, miután az árazás kiszivárgott online, a Xiaomi csendben piacra dobta a Pad 6-ot Európában és az Egyesült Királyságban. A Pad 6 április közepén debütált Kínában, egyszerre a sokkal erősebb Pad 6 Pro modellel. Ahogy vártuk, a Xiaomi nem adta ki a Pad 6 Pro-t Kínán kívül, ami a Snapdragon 8 Plus Gen 1-et használja az idősebb Snapdragon 870 helyett, amelyre a Pad 6 támaszkodik.

Nincs Pad 6 Pro….

Ez a táblagép a 7 nm-es SoC-ot egy 11 hüvelykes IPS kijelzővel, LPDDR5 RAM-mal és UFS 3.1 flash tárhellyel jött ki. A Xiaomi szerint a kijelző felbontása 2.880 x 1.800 pixel, fényereje 550 nit. A csúcs frissítési frekvenciája pedig 144 Hz, a kontrasztaránya pedig 1,400:1. Ráadásul a táblagépben egy 8,840 mAh-s akkumulátor található, amely 33 W-os vezetékes töltést támogat a USB 3.2 Gen 1 Type-C portján keresztül. Bár a Xiaomi nem erősítette meg a szoftver támogatás lefedettségét, két fontos operációs rendszer frissítést biztosított a Pad 5 sorozathoz. Ezért valószínűnek tűnik, hogy a Pad 6 az Android 15-ön fog véget érni, mivel az MIUI Pad 14-tel debütált, amely az Android 13-ra épül.

A Xiaomi július 10-én kezdi el árusítani a Pad 6-ot Gravity Gray, Gold és Mist Blue színopciókban. Alapértelmezés szerint a táblagép 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel rendelkezik. Azonban vannak olyan országok, mint például Spanyolország, ahol 8 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel rendelkező változatokat is kapnak. Ahogy mindig, a Xiaomi különböző bevezető ajánlatokat kínál, például a Buds 3T Pro fülhallgatót kínálja az Egyesült Királyságban július 16-án 23:59-ig leadott rendelésekhez. Hivatkozásként, a Xiaomi a Pad 6-ot a következő árakon árulja Európában és az Egyesült Királyságban:

  • 6 GB RAM/128 GB tárhely – £369/€399
  • 8 GB RAM/256 GB tárhely – Nincs brit SKU/€449.99

Tehát, Xiaomi rajongók, készen álltok az új Pad 6-ra? Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget!

További hírek:

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.