You are currently viewing Nagyot üthet a RedMagic gaming tablet
Képforrás: Nubia

Nagyot üthet a RedMagic gaming tablet

Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

A Nubia bemutatta első játék tabletjét a RedMagic albrandje alatt. Ahogy azt vártuk, a tablet a Snapdragon 8 Plus Gen 1-es processzort használja, amit a Nubia LPDDR5 RAM-mal és UFS 3.1 flash tárolóval egészít ki. A gyártó szerint hatalmas hűtőrendszert is beépítettek, amely akár 5°C-kal is csökkentheti a készülék hőmérsékletét tartós terhelés alatt.

A RedMagic Gaming Tablet továbbá 12,1 hüvelykes IPS kijelzővel rendelkezik, amely 2 560 x 1 600 pixel felbontásban jelenít meg képeket 16:10 képarányban. A kijelző 144 Hz frissítési rátával is képes működni, és 600 nit csúcsfényerőt, valamint 240 Hz-es érintési mintavételi rátát is kínál. A Nubia a tablet felszerelését 10 000 mAh akkumulátorral egészíti ki, amely mindössze 55 perc alatt teljesen feltölthető, köszönhetően a 80 W-os vezetékes töltésnek.

További jellemzők és árazás

Nubia RedMagic Gaming Tablet
Képforrás: NubiaMagic

Ráadásul a RedMagic Gaming Tablet rendelkezik 16 MP-es előlapi és 13 MP-es hátlapi kamerával, négy hangszóróval és opcionális billentyűzetes tokkal más kiegészítők mellett. Hivatkozási alapként, a tablet 613 g súlyú és minimum vastagsága 6,5 mm. A Nubia még nem erősítette meg a globális elérhetőséget, de a RedMagic Gaming Tablet a következő árakon érhető el Kínában:

  • 12 GB RAM / 256 GB tárhely – CNY 3 899 (~ 540 USD)
  • 16 GB RAM / 512 GB tárhely – CNY 4 599 (~ 637 USD)

Reméljük, hogy hamarosan megkapjuk a globális elérhetőségi információkat is, és a magyar játékosok is hozzájuthatnak ehhez a lenyűgöző eszközhöz. A RedMagic Gaming Tablet minden bizonnyal számos gamer figyelmét felkelti majd a kiemelkedő specifikációival és az ígéretes hűtési rendszerével.

További hírek:

Hirdetések

Forrás: Notebookcheck

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.