You are currently viewing Bitang erős Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra jön Olaszországba
Képforrás: Xiaomi

Bitang erős Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra jön Olaszországba

Hirdetések
tradingview 250

A Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra bevezetése Európa-szerte folytatódik. A XiaomiToday.it által felfedezett Megfelelőségi Nyilatkozat alapján úgy tűnik, hogy a vadonatúj, erős modell hamarosan az olasz piacra is megérkezik. A dokumentumot a Navee, a Xiaomi kifejezetten elektromos roller márkája nyújtotta be a DDHBC01ZM és DDHBC02ZM modellek számára.

xiaomi elektromos roller
Forrás: Twitter @TECH__MUKUL

 

A roller már korábban piacra került más európai országokban, köztük Franciaországban és Spanyolországban a 2023-as MWC bemutatóját követően. A Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra egy 500W-os motorral rendelkezik, amely maximum 940W teljesítményt biztosít 25 km/h-ás csúcssebességgel. Négy különböző vezetési módból lehet majd választani, és 25%-os dőlésszöggel rendelkező lejtőket is meg lehet vele hódítani. A beépített 561.5Wh kapacitású akkumulátor 70 km hatótávolságot biztosít a töltések között. A kettős felfüggesztés pedig kényelmes utazást garantál. További funkciók közé tartoznak az E-ABS fékek, a roller összecsukhatósága, valamint az útstatisztikák, amelyek egy kísérő alkalmazásban tekinthetőek meg. Lassan ehhez is céges útnyilvántartást kell vezetni?

A Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra-t Franciaországban és Spanyolországban 999 euróért lehet megvásárolni. Jelenleg Franciaországban 15 eurós, Spanyolországban pedig 10 eurós kupont kínálnak a vásárlóknak. Az viszont nem teljesen világos, mikor érkezik meg a roller Olaszországba. Feltételezhetően ott is a 999 eurós lesz a termék kiskereskedelmi ára.

A nemrégiben bemutatott Xiaomi Electric Scooter 4-et és 4 Lite-ot már meg lehet vásárolni az országban kedvezményesen, 499.99 euróért és 399.99 euróért. Továbbá még az is kérdéses, hogy mikor érkezik meg a 4 Ultra az Egyesült Királyságba vagy Németországba.

Hirdetések

További hírek:

Hirdetések
whitepress magyar banner

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.