You are currently viewing Jön az olcsóbb Apple Pencil
Fotó: Apple.com

Jön az olcsóbb Apple Pencil

  • Post author:
  • Post category:Tech
Hirdetések
dogeverse banner

Az Apple bemutatta az új Apple Pencil-t, mely az újabb iPad-ok számára készült kiegészítőjének legújabb és legolcsóbb változata. Az új modell 79 dollárba kerül, ami 20 dollárral olcsóbb az első és 50 dollárral a második generációs modellnél. Az eszköz USB-C porttal rendelkezik, ami a töltést egyszerűbbé és sokoldalúbbá teszi.

Az új Pencil mágnesesen csatlakozik, de nem támogatja a nyomásérzékenységet, ami a korábbi modellek egyik fő jellemzője volt. Az első generációs Pencil csak két előnnyel bír az új változat előtt: nyomásérzékenység és Lightning port.

Az Apple Pencil termékpaletta most kissé összetett, mivel mindhárom modell ugyanazt a nevet viseli. Az új modell november elején lesz elérhető. A bejelentés előtt számos pletyka keringett az új iPad-ekről és kiegészítőkről, de az új Pencil nem teljesen egyezik a hírekkel.

Az új iPad modellek még váratnak magukra, de várhatóan csak kisebb teljesítménybeli frissítések jönnek, míg az OLED iPad Pro megjelenése meg nem történik.

Ez is érdekelhet:

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.