You are currently viewing Xiaomi Redmi Note 13 bemutató Indiában
Fotó: Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 bemutató Indiában

Hirdetések

A Xiaomi néhány órányira van attól, hogy bemutassa a Redmi Note 13 sorozatot Indiában, a sorozat második kiadását a több mint három hónappal ezelőtti kínai debütálás után. A Xiaomi az indiai piacra vonatkozóan a Redmi Note 13 Pro és a Redmi Note 13 Pro Plus modellekre koncentrált. Azonban Indiában is bemutatja a Redmi Note 13 5G-t, a legolcsóbb modellt, amelyet a Xiaomi Kínában árul.

Meglepő módon a vállalat már a sorozat harmadik bemutató eseményét reklámozza. A Xiaomi ezúttal nem országspecifikus, hanem globális eseményként pozícionálta a “premier launch”-ot. Így legalábbis Európára, a Közel-Keletre és Afrikára (EMEA) kell vonatkoznia. Emellett a vállalat dedikált weboldala a Redmi Note 13 sorozatra utal 5G moniker nélkül, ellentétben a megfelelő indiai weboldallal.

Bár ez egy apró részlet, több kiszivárgás két 4G modellt azonosított. Konkrétan a múlt hónapban a Redmi Note 13 4G és a Redmi Note 13 Pro 4G renderei és specifikációi bukkantak fel az interneten, amelyekről külön is beszámoltunk. Röviden, a páros több területen is eltér 5G-s társaiktól, beleértve a finomított dizájnt és a különböző chipseteket. A Redmi Note 13 5G, a Redmi Note 13 Pro 5G és a Redmi Note 13 Pro Plus 5G azonban globálisan is megjelenik, amit a 2023-as év végi kiszivárgások is megerősítettek. Jelenleg a Xiaomi csak annyit árult el, hogy a Redmi Note 13 sorozat január 15-én fog globálisan megjelenni, a cikk megjelenésekor még nem közöltek időpontokat.

Ez is érdekelhet:

Forrás

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.