You are currently viewing A Xiaomi bemutatta a Mijia Smart Cooking Machine S1-et Kínában
Fotó: Xiaomi

A Xiaomi bemutatta a Mijia Smart Cooking Machine S1-et Kínában

  • Post author:
  • Post category:Tech
Hirdetések
tradingview 250

A Xiaomi bemutatta az Mijia Smart Cooking Machine S1-et Kínában. Az okos otthoni eszköz egy élelmiszerfeldolgozó, amely fűtőelemmel is rendelkezik a különféle gyümölcsök és zöldségek elkészítéséhez, valamint szójatej készítéséhez. A terméket a Thermomixhez, és a Ninja HB152 Foodi Heat-iQ Mixerhez hasonlítják.

Az Mijia Smart Cooking Machine S1 viszonylag halkan működik az előző modellekhez képest, mindössze 42dBA működési zajszinttel. A Xiaomi szerint ennek az új verziónak a tervezési rezgéselnyelő és hangszigetelő elemeknek köszönhetően csendesebb a működése. A készülék gyorsabban is dolgozik elődeinél, mindössze 30 perc alatt készíti el a szójatejet, ami 40%-os időcsökkenést jelent. Az eszköznek nyolc részből álló rozsdamentes acél pengéje van, és egy 1,500 ml bóroszilikát üvegtál található kerámia bevonattal a nem tapadó tulajdonságokért. A pengék percenként 3,000-szer forognak, és a termék egy 800W-os fűtőelemmel rendelkezik.

Xiaomi-Mijia-Smart-Cooking-Machine-S1-I
Fotó: Xiaomi

Egyéb funkciók közé tartozik egy gyors tisztítási mód, állítólag 99,99%-os fertőtlenítési aránnyal, előre beállítható 24 órás ütemezés, és az eszköz akár négy órán keresztül is melegen tudja tartani az ételt főzés után. Az Mijia Smart Cooking Machine S1-t hangutasításokkal vagy a kísérő alkalmazáson keresztül lehet vezérelni, ahol több mint 60 receptet is meg lehet tekinteni.

Hirdetések

Egyéb lehetőségként az eszköz alapján található multifunkciós gombbal is be lehet állítani a paramétereket. A Xiaomi Mijia Smart Cooking Machine S1 január 3-án indul el Kínában 379 jüan (~$53) áron. Még nem lehet tudni, hogy ez a konyhai eszköz elindul-e más piacokon is.

Ez is érdekelhet:

Hirdetések
whitepress magyar banner

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.