You are currently viewing A Motorola Moto G Stylus 5G (2024) egy új középkategóriás készülék Stylus tollal
Fotó: Android Headlines

A Motorola Moto G Stylus 5G (2024) egy új középkategóriás készülék Stylus tollal

Hirdetések
dogeverse banner

Ha prémium kategóriás Android okostelefon vásárlásáról van szó, a legtöbb vásárló a Samsung, a Google vagy más kínai OEM-gyártók termékeit választja. Mivel ezek a márkák uralják a piacot, az olyan márkák, mint a Motorola, nem sok esélyt kapnak a versenyre.

Az éles verseny azonban nem akadályozza meg a Motorolát abban, hogy új termékeket dobjon piacra. A márka versenyzővé vált a középkategóriás Android szegmensben, és 2024-re tervezi az Edge 50 termékcsaládot, hogy a prémium Android piacot kicsit megcsapolja. A Motorola 2024-es erőteljes előretörése azonban még nem ért véget, és a cég további termékekkel szeretné bővíteni a kínálatát.

Az Android Headlines munkatársai első kézből szereztek néhány kiszivárgást és információt a Motorola Moto G Stylus 5G (2024) készülékről, beleértve a hivatalos rendereket és promóciós videókat. A telefon már júniusban megjelent CAD-alapú rendereken, de a legújabb kiszivárgások révén részletesebb betekintést nyerhetünk a Motorola közelgő termékébe.

A Moto G Stylus 5G (2024) lapos képernyővel rendelkezik, amelynek tetején az előlapi kamera lyukasztása található. A telefon fizikai gombjai szintén a készüléktest jobb oldalán kaptak helyet. Mivel a telefon a Stylus középső nevet viseli, arra is számíthatunk, hogy a dobozban egy Stylus tollat is találunk. A Stylus toll a Moto G Stylus 5G (2024) jobb alsó sarkában kapott helyet.

Moto G Stylus 5G kiszivargott kepek
Fotó: Android Headlines

A Motorola Moto G Stylus 5G (2024) egy új középkategóriás készülék Stylus tollal

Ami a hátlapot illeti, egy kettős kameraelrendezést láthatunk, amely függőlegesen igazodik és dudorodik ki a testből, egy szigetet hozva létre a kamerasor számára. Mégsem tudunk sok további részletet a kamera specifikációiról. A telefon promóciós videói azonban 50 megapixeles hátsó kamerát ígérnek képstabilizátorral és OIS-szel. A Moto G Stylus 5G (2024) valószínűleg 6,7 hüvelykes, 120 Hz-es pOLED kijelzővel rendelkezik majd. A telefon várhatóan Snapdragon processzorral, 5000mAh-s akkumulátorral és Android 14-es külsővel is piacra kerül.

Nem sok telefon indul manapság Stylus tollal. Remélhetőleg a Moto G Stylus 5G (2024) több változatosságot hozhat a piacra. A Motorola még nem jelentette be a Moto G Stylus 5G (2024) bemutatásának pontos dátumát. Tekintettel arra, hogy az előd, a Moto G Stylus (2023) már májusban bemutatkozott, az utódváltozat is ugyanebben az időkeretben debütálhat hivatalosan.

A Moto G Stylus 5G (2024) mellett a Motorola a Razr+ 2024-en is dolgozik. Ha Motorola-rajongó vagy, a márka a 2024-es év hátralévő részére is tartogat néhány izgalmas terméket.

Kapcsolódó:

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.