You are currently viewing Hollandia és Németország már osztogatja a kuponokat a Xiaomi 14-re
Fotó: Xiaomi

Hollandia és Németország már osztogatja a kuponokat a Xiaomi 14-re

Hirdetések
dogeverse banner

A Xiaomi még nem adott ki egyetlen Xiaomi 14-es sorozatú modellt sem globálisan. Ennek ellenére a vállalat holland és német leányvállalatai már most kedvezményeket osztogatnak az előrendelések ellenében. Ezzel a páros gyakorlatilag megerősítette a Xiaomi okostelefon bevezetési terveit, amelyekhez egy új Wear OS-es okosóra is csatlakozhat.

Xiaomi-14-Serie-Rabattgutschein-Niederlande17
Fotó: Xiaomi – Android Planet

Ahogy az alábbi képernyőképeken látható, a Xiaomi Németország és a Xiaomi Hollandia kuponokat hozott létre a Xiaomi 14 és a Xiaomi 14 Ultra ellenében történő beváltásra, a Xiaomi 14 Pro még nincs a láthatáron. A feltételeikbe mélyedve kiderül, hogy ezek a kedvezmények 2024. február 25. és március 31. között lesznek érvényesek, ismét csak a Xiaomi 14 és a Xiaomi 14 Ultra említésével. Sajnos nem világos, hogy a Xiaomi mikor kezdi el szállítani bármelyik készüléket, bár elképzelhető, hogy ez még a hivatalos kuponok lejárta előtt megtörténik.

xiaomi kupon
Fotó: Xiaomi

Egyébként úgy tűnik, ez az első alkalom, hogy a Xiaomi nyilvánosan megerősítette a Xiaomi 14 Ultra létezését. Más, közelmúltbeli pletykák alapján a Xiaomi 14 Ultra néhány nappal a tervezett globális megjelenés előtt debütálhat Kínában. Míg a Xiaomi 14 Ultra árazása még nem szivárgott ki, a Xiaomi 14 Ultra árazása 1499 eurót kér a Xiaomi 13 Ultra-ért, ami továbbra is 50 euróval drágább, mint a legolcsóbb Samsung Galaxy S24 Ultra. Ráadásul egy különálló szivárgás szerint a Xiaomi 14 a kedvezmények előtt 1099 eurónál kezdődik, ami megerősíti azt az elképzelést, hogy a Xiaomi 14 Ultra drága mulatság lesz.

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.