You are currently viewing A Google Pixel Watch számos új funkciót kap frissítésekkel
Fotó: Google

A Google Pixel Watch számos új funkciót kap frissítésekkel

  • Post author:
  • Post category:Tech
Hirdetések
wiener_ai-1

A Google szép csendben új funkciókkal bővítette az eredeti Pixel Watch-ot, amelyek az év elején debütáltak. Emlékeztetőül, a vállalat október elején megerősítette, hogy első okosórája a Wear OS 4-et kapja meg, csökkentett funkciókészlettel. A Google úgy döntött, hogy nem engedélyezi a DND és a Bedtime Mode tükrözést, amelyek ennek megfelelően hiányoztak, amikor néhány héttel később megérkezett a Pixel Watch első OS frissítése.

Termékajánló

Valamilyen okból kifolyólag a vállalat ezeket a funkciókat és még néhány másikat a 2023 decemberi Pixel Feature Drop keretében csomagolta össze. Bár nem világos, hogy melyik buildben érkezik meg bármelyik funkció, de ezekhez csatlakoznia kell a Smart Unlocknak, egy olyan módszernek, amellyel a Pixel 5a vagy újabb Pixeleket feloldhatjuk az okosóránkkal. Hivatkozásképpen ez utóbbi a Pixel Watch 2-n is elérhető lesz.

Ezen felül a Google Adventure és Analog Arcsot ad a Pixel Watch-hoz, valamint frissített ív és izzó komplikációs stílusokat. Állítólag a Google ezeket külön-külön forgalmazta, vagyis már az eredeti Pixel Watch modellekben is elérhetőnek kell lenniük. További részletekért lásd a Google blogbejegyzését.

Ez is érdekelhet:

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.