You are currently viewing Jövőre globálisan is elérhető lesz Xiaomi HyperOS ezeken a készülékeken

Jövőre globálisan is elérhető lesz Xiaomi HyperOS ezeken a készülékeken

Hirdetések
dogeverse banner

A Xiaomi a múlt hónapban mutatta be az új Android skinjét, a HyperOS-t, a MIUI helyettesítésére. A vállalatnak a teljesen új Android-felület globális bevezetési terveivel kapcsolatos információi most az interneten is felbukkantak, és a zászlóshajó telefonjai kapják a legnagyobb prioritást, ahogy az várható volt.

Amint az a GSMChina által kiderült, a Xiaomi jövőre tervezi a HyperOS globális bevezetésének megkezdését. Egészen pontosan az első negyedévben. Úgy tűnik, hogy a Xiaomi a bevezetést kilenc legprofibb készülékével kezdi meg jövőre, nevezetesen a Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13 Ultra, Xiaomi Pad 6, Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 12T, Xiaomi 12T Pro és Xiaomi 11T készülékekkel. A Xiaomi 11T Pro valamilyen oknál fogva nincs a listán. Meglepő lenne azonban, ha nem kapná meg a Hyper OS frissítést a vanília Xiaomi 11T-vel egy időben.

HYPEROS xiaomi gsmchina
Fotó: GSMChina

Fontos megjegyezni, hogy ez a lista úgy tűnik, hogy csak a Xiaomi fő okostelefon-családjába tartozó készülékeket veszi figyelembe. Valószínűleg a POCO és a Redmi készülékek is várhatóan megkapják a HyperOS-t, kivéve valószínűleg a bevezetés későbbi szakaszában.

Ez is érdekelhet:

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.