You are currently viewing A Xiaomi 14 és a Watch S3 is SU7 színekben feszítenek
Fotó: Xiaomi

A Xiaomi 14 és a Watch S3 is SU7 színekben feszítenek

Hirdetések
wiener_ai-1

A csütörtöki egy fontos nap volt a Xiaomi számára Kínában. A Xiaomi ugyanis bemutatta az első elektromos járműveit. Ugyan azok még nem kaphatók – erre még néhány hónapot várni kell, de legalább már rengeteg fotót mutattak a két elektromos autóról, és sok technikai részletet megtudhattunk róluk. Aki már most eljátszik a gondolattal, hogy egyszer majd megveszi a két elegáns Xiaomi autó egyikét, azoknak még egy kicsit várni kell vele, ugyanis Kínán kívül egyenlőre még nem lesznek kaphatóak.

A bemutató esemény végén a Xiaomi vezérigazgatója, Lei Jun meglepő módon bejelentette a Xiaomi 14 két limitált kiadását, a Xiaomi 14 Pro-t és a Xiaomi Watch S3-at. Bár ezek alig tartalmaznak technikai újdonságokat, az Aqua Blue és az Olive Green színvariációk tökéletesen illeszkednek a Xiaomi új EV univerzumába. Különösen azért, mert a világoskék és az olívazöld árnyalatok a kínai vállalat elektromobilitási offenzívájának kiemelkedő színei.

xiaomi 14 es watch S3 olivazold szinben
Fotó: Xiaomi

A Xiaomi 14, a Xiaomi 14 Pro és a Watch S3 árai a limitált kiadásokban

A Xiaomi 14 és a Xiaomi 14 Pro csak a két limitált kiadásban érhető el a legdrágább kategóriában, 16 GB RAM-mal és 1 TB tárhellyel, így a költségek viszonylag magasak, de nem drágábbak, mint a standard színekben már kapható modellek. A 14-es modell Aqua Blue és Olive Green színben 4999 CNY (709 dollár), a Xiaomi 14 Pro 5999 CNY (850 dollár). A Xiaomi Watch S3 limitált kiadása 100 CNY-val kerül többe, mint a klasszikus eSIM-es változat, így 1099 CNY (155 dollár), de a vásárlók egy speciális, Limited Edition feliratú írást is kapnak.

xiaomi watch s3 es 14 aqua blue szinekben
Fotó: Xiaomi

Ezek is érdekelhetnek:

Hirdetések

Forrás: notebookcheck

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.