You are currently viewing Xiaomi 13 Ultra: Friss infók a megjelenésről

Xiaomi 13 Ultra: Friss infók a megjelenésről

Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

A Xiaomiui állítása szerint megtudta a Xiaomi 13 Ultra, a vállalat csúcskategóriás okostelefonjának globális bemutatójának dátumát. Ezt az információt kiemelt fontosságúként kell kezelnünk, hiszen az Ultra az egyetlen Xiaomi 13 sorozatú modell, amelynek még nincs globális megjelenése.

Hogy teljes legyen a kép, már három másik Xiaomi 13 sorozatú modell is elérhető világszerte, a Xiaomi 13 Lite pedig csatlakozott a Xiaomi 13 és Xiaomi 13 Pro modellekhez az idei MWC-n, februárban. Megjegyzendő, hogy a Xiaomi 13 Lite csak a CIVI 2 újra-brandelt változata; amikor is a Xiaomi nemrég leváltotta a CIVI 2-t a CIVI 3-ra.

Új hírek a Xiaomi 13 Ultra globális megjelenéséről

Bár a Xiaomi még nem hirdette ki hivatalosan a Xiaomi 13 Ultra globális megjelenésének dátumát, áprilisban sejtelmesen utalt arra, hogy a telefon “néhány hónapon belül” elérhető lesz a különböző nemzetközi piacokon. Más szóval, valószínűnek tűnt, hogy a Xiaomi 13 Ultra késő tavasszal vagy a nyár elején elérhető lesz Kínán kívül. Most azonban a Xiaomi két online bemutatót is közzétett, egyet Hongkongnak, egy másikat pedig Tajvan számára.

Érdekességképpen a két esemény között csak egy hét van. A Xiaomiui szerint a korábbi, június 8-i esemény az, amikor a Xiaomi 13 Ultra globális megjelenést kap. Az eseményt Hongkongi idő szerint 01:00-ra, azaz UTC szerint június 7-én 17:00-ra ütemezte a Xiaomi.

Azonban a tajvani esemény oldala június 13-i bemutatót ígér, ahogyan azt az alább beágyazott videó is mutatja. Mindenesetre úgy tűnik, hogy a Xiaomi 13 Ultra még ebben a hónapban globálisan elérhető lesz, bár néhány európai kereskedőnél még mindig ugyanannyiért rendelhető, mint a Xiaomi 13 Pro. Az információk szerint a Xiaomi 13 Ultra bruttó 1 499 eurós javasolt fogyasztói árral fog debütálni, amely részletei a múlt hónapban derültek ki.

További hírek:

Hirdetések

Tóth-Kovács Viktor

Viktor 2+ éves szövegírói tapasztalattal rendelkezik, szereti a kütyüket, laptopokat, telefonokat. Kedvenc témaköre a hangzásvilág, így előszeretettel ír audio termékekről. Szabadidejében a gyerekeivel szeret a legjobban játszani.