You are currently viewing Valószínűleg nem tojásos, de környezetbarátibb dobozban érkezhet az új SONY telefon

Valószínűleg nem tojásos, de környezetbarátibb dobozban érkezhet az új SONY telefon

Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

A legújabb Reddit pletyka szerint, amely állítólag egy értékesítési képviselőtől származik, a Sony 2024 február végén, a Barcelonában megrendezésre kerülő Mobile World Congress-en szeretné kiadni a következő zászlóshajó készülékét. Ez a bejelentés jó három hónappal korábban történne, mint ahogy az az Xperia 1 V készülék esetén történt (ami végül július végén meg is jelent).

Ha ez igaznak bizonyul, akkor ez azt jelenti, hogy az Xperia 1 VI felveheti a versenyt az olyan nagy Snapdragon 8 3. generációs telefonokkal, mint a Galaxy S24 Ultra és a Xiaomi 14 Pro.

A pletyka másik része azt állítja, hogy az Xperia 1 VI kamerája 6-szoros zoommal és nagyméretű érzékelővel rendelkezik majd. Ez megközelítőleg 140 mm körüli zoomot jelentene, egy fokkal a jelenleg kapható 125 mm-5-szöröss zoom felett. A kamera a Sony Clear Image Zoom funkciójával is rendelkezik majd.

Végül, az Xperia 1 VI folytatja a Sony hagyományát, miszerint fenntartható csomagolásban, azaz újrahasznosított anyagokból és tartozékok nélkül szállítják majd.

Ez is érdekelhet:

Tóth-Kovács Viktor

Viktor 2+ éves szövegírói tapasztalattal rendelkezik, szereti a kütyüket, laptopokat, telefonokat. Kedvenc témaköre a hangzásvilág, így előszeretettel ír audio termékekről. Szabadidejében a gyerekeivel szeret a legjobban játszani.