A Google Pixel 8 és Pixel 8 Pro újdonságai: nagyobb akkumulátorok és gyorsabb töltés

Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

Ha a Google Pixel 8 és Pixel 8 Pro mobilokhoz várható fejlesztésekről beszélünk, úgy tűnik, nagyobb kapacitású akkumulátorok és gyorsabb töltési sebesség közeleg.

Ez az új infó “egy Google belső forrásból származik”, és aki az Android Authority-nek nyilatkozott. Elsőként a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro 24W és 27W-os vezetékes töltési sebességet támogat majd, ami feljebb lépés a 20W és 23W-os sebességről az előző modellekhez képest.

Viszont a vezeték nélküli töltési sebességük változatlan marad: a Pixel 8 esetében 20W (pont mint a Google Pixel 7-nél), a Pixel 8 Pro-nál pedig 23W (pont mint a Google Pixel 7 Pro-nál). Általánosságban a vezetékes töltés gyorsabb, mint a vezeték nélküli párjuk.

Az akkumulátorok kapacitása is nőtt picit. Az új információk szerint a Pixel 8 akkumulátorának kapacitása 4,485 mAh lesz (feljebb lépve a 4,270 mAh-ról a Pixel 7-ről), a Pixel 8 Pro pedig 4,950 mAh kapacitással rendelkezik majd (feljebb lépve a 4,926 mAh-ról a Google Pixel 7 Pro-ról).

Wi-Fi és elérhetőség

Végül, de nem utolsósorban, mind a Pixel 8, mind a Pixel 8 Pro támogatni fogja a legújabb Wi-Fi 7 szabványt. Az Android Authority beszámolója szerint az ultra-wideband (UWB) támogatás, amely pontosabb helymeghatározást tesz lehetővé, kizárólag a Pro modellhez lesz elérhető.

Továbbá spekulációk szerint a Pixel 8 telefonok több országban lesznek elérhetőek, mint elődeik – kifejezetten Ausztriában, Belgiumban, Portugáliában és Svájcban –, a garancia elektronikus nyelvtámogatásának bővítése alapján.

Nyilvánvaló, hogy ezek a frissítések nem óriásiak, de a javítások még mindig jobbak, mint a semmi. Érdemes megjegyezni, hogy a nagyobb akkumulátorkapacitás nem feltétlenül jelent jobb üzemidőt, szóval ezt még meg kell várni.

Ha a Google megtartja szokásos ütemtervét idén, akkor remélhetőleg október környékén találkozhatunk a Pixel 8 és Pixel 8 Pro modellekkel. Azt is hallottuk, hogy a telefonok jobb teljesítményt és a kijelzők, valamint a kamerák terén is fejlesztéseket kínálnak.

További hírek:

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.