You are currently viewing Az elektomos autógyártó NIO beszáll a telefonpiacra
Fotó: ArenaEV.com

Az elektomos autógyártó NIO beszáll a telefonpiacra

Hirdetések

A NIO elektromos járműgyártó hirtelen új irányt vett és saját mobiltelefont készül piacra dobni. A hosszú ideje várt bemutató állítólag szeptember 21-én valósul meg, és már most sokakban felkeltette az érdeklődést az esemény. Az eddigi információk alapján a telefon elképesztően elegáns dizájnt kínál, vékony kerettel és ívelt kijelzővel. Az előlapi kamera helyét egy apró lyuk foglalja el középen, elkerülve a zavaró bemélyedéseket vagy kereteket.

A funkcionalitás is egész jó lesz, az ujjlenyomat-olvasó a képernyőn található majd, és az Antutu által kiszivárgott információk szerint a telefon a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC processzorral, 12 GB RAM-mal és 1 TB tárhellyel rendelkezik majd. A választható tárhelyek között szerepel továbbá a 16 GB RAM + 1 TB ROM-os és a 16 GB RAM + 512 GB ROM-os verzió is.

Hirdetések

A telefon gyártását a Lens Technology fogja majd elvégezni. Ez a cég már szállított alkatrészeket az Apple és a Tesla részére is. A NIO nemrég megkapta azt a CCC tanúsítványt, amely többet árul el a telefon specifikációiról.

nio telefon certification
Fotó: Arenaev.com

A legfontosabb kérdés az, hogy miért lépett be a NIO a mobiltelefonpiacra? A vállalat vezetése hangsúlyozza, hogy ez a készülék jelentős erősítést hoz a vállalat versenyképességébe. A NIO új telefonja villámgyors 100 W-os töltést ígér, ami meghaladja az újonnan bemutatott iPhone 15 sorozat 27 W-os töltését.

Hirdetések

A NIO mobiltelefon bemutatása egy izgalmas lépés egy olyan vállalattól, amely eddig az elektromos járművek terén tevékenykedett. Ez új lehetőséget nyit meg a cég számára, és akár jelentős konkurencia lehet majd a piacon. A várakozások szerint a telefont szeptember végén akár le is szállíthatják, így nem csak a NIO rajongói, de a technológiai világ is izgatottan várhatja majd, hogy milyen újdonságokat hozhat a cég mobiltelefon a piacra.

További hírek:

Forrás

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.

Vélemény, hozzászólás?