You are currently viewing Jön az igazán pofás OPPO Reno9 Pro Plus 16 GB RAM-mal

Jön az igazán pofás OPPO Reno9 Pro Plus 16 GB RAM-mal

Hirdetések
dogeverse banner

A Magyarországon is népszerű kínai OPPO telefongyártó piacra dobta a Reno9 Pro Plus készülékét, amelybe 16 GB RAM-ot tettek. Snapdragon 8 Plus első generációs telefon MariSiicon X kiegészítést kapott, így igazán prémium hatást kelt.

OPPO Reno9 Pro Plus specifikációk

Úgy tűnik mostanság minden telefont 50 MegaPixeles kamerával látnak el, így ez a modell is ezzel rendelkezik, ráadásul egyből kettővel. A “Dual Core” rendszert így portréfotózásra remekül lehet használni, így a fő 50 megapixeles kamera mellett egy másik Sony 1 mikron pixelekkel ellátott érzékelős 50 megapixeles kamera foglal helyet. OIS-sel és fázisérzékelős auto fókusszal rendelkezik, melyet egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű és 2 megapixeles mélységérzékelővel ellátott objektívek támogatnak.

A 6,7 hüvelykes kijelző nem rendelkezik Corning Gorilla Glass védelemmel, és az FHD+ OLED 120 Hz-es frissítéssel rendelkezik. Az előlapi kamera 32 megapixellel rendelkezik, és mint egy kis lyuk van a kijelző felső részén.

Az akkumulátor mérete 4700 mAh, és 80W SuperVOOC töltési technológiával rendelkezik. A készülék 192 grammos, és elvileg három különböző színben lesz majd elérhető. A telefon 16 GB RAM-mal érkezik, és választhatunk majd a 256 GB-os és az 512 GB-os tárhely között.

A készüléket 3999 yuantól lehet megvásárolni, ami olyan 219 ezer Ft-nak felel meg az aktuális árfolyamon.

Nézd meg a hivatalos oldalt.

Néhány kép a készülékkel:

Hirdetések

OPPO képek

OPPO Reno9 képek

OPPO Reno9 kép éjjel

Ez is érdekelhet:

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.