You are currently viewing Az USA-ban már kapható a Motorola és a Lenovo szerelemgyereke, a ThinkPhone
Ryan Haines / Android Authority

Az USA-ban már kapható a Motorola és a Lenovo szerelemgyereke, a ThinkPhone

Hirdetések
99bitcoin-tokens

Tegnap bemutatta az Egyesült Államokban a Lenovo a Motorola együttműködésében létrehozott ThinkPhone okostelefont. Ez az első olyan telefon, amelyet a Lenovo a Motorola felvásárlása után 9 évvel dob piacra, és amelyre 2,91 milliárd dollárt fizettek.

A Verge szerint a telefon „egy termelékenységi csomagot kínál, amely a ThinkPad laptopokkal együttműködve lett tervezve”. Az okostelefon nagy, 6,6 hüvelykes, 1080p OLED kijelzővel rendelkezik, amely akár 144Hz-es frissítési sebességet is tud biztosítani. Az alumínium vázzal és Gorilla Glass előlappal ellátott készülék kemény és strapabíró. A Lenovo saját texturált aramid szálakból készült hátlapja puha tapintású. Az egész eszköz IP68-as besorolással rendelkezik a por- és vízállóság szempontjából, és MIL-STD-810H kompatibilis a legkeményebb körülményekkel is szemben.

A ThinkPad-szerű megjelenés mellett a telefon oldalán egy piros gomb található, amely a Lenovo klasszikus billentyűzetének nodulusa felé utal. Ezt az egyedi funkciót egyéni igényekre lehet szabni. A telefon egyik ThinkPad integrációs funkciója egy dupla gombnyomásos parancs lehet, míg a billentyű egyetlen gombnyomása alkalmazások rövidítésére szolgálhat. Néhány alkalmazás akár bizonyos funkciókat is elindíthat – például a Starbucks alkalmazásának “Fizetés” képernyőjéhez lehet hozzárendelni, hogy megkönnyítse a regisztrációnál történő fizetést.

A ThinkPhone először a vállalati ügyfelek számára lesz elérhető, majd április 28-án jön a Motorola.com-on a szélesebb körű értékesítési lehetőség. A telefon ára 699 dollár, amely valamivel alacsonyabb az 799 dolláros Samsung Galaxy S23 áránál.

A Lenovo és a Motorola szövetsége bizonyítja, hogy a két márka együttműködése a jövőben is eredményes lehet

A Lenovo továbbra is innovatív megoldásokkal és technológiákkal áll az ügyfelek rendelkezésére, hogy még produktívabbá tegye mindennapi munkájukat.

A ThinkPhone a Lenovo által kifejlesztett számos szoftveres funkciót kínál, amelyek a produktivitás javítását célozzák. Például az eszköz együttműködik a ThinkPad laptopokkal, így a felhasználók könnyedén átvihetik a fájlokat és az adatokat a két eszköz között. Emellett az okostelefon számos személyre szabható értesítési funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével a felhasználók egyszerűen kezelhetik az értesítéseket és a prioritásokat.

A ThinkPhone újabb példája annak, hogy a telefonok nem csak a szórakozásra, hanem a munkára is kiváló eszközök lehetnek. Az okostelefon használata során a felhasználók könnyedén elvégezhetik a munkájukat, és mindig kapcsolatban maradhatnak a kollégáikkal és az ügyfelekkel.

Összességében, a Lenovo ThinkPhone by Motorola egy olyan innovatív telefon, amely a Lenovo és a Motorola szövetsége által jött létre, és egy olyan termelékenységi csomagot kínál, amely a ThinkPad laptopokkal együttműködve lett tervezve. A telefon nagy, 6,6 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amely akár 144Hz-es frissítési sebességet is tud biztosítani, valamint IP68-as és MIL-STD-810H besorolással rendelkezik a por- és vízállóság szempontjából.

Az eszköz egy piros gombot is tartalmaz, amelyet a felhasználók egyéni igényeiknek megfelelően szabhatnak testre. A ThinkPhone először a vállalati ügyfelek számára lesz elérhető, majd április 28-án jön a Motorola.com-on a szélesebb körű értékesítési lehetőség. Az okostelefon ára 699 dollár, amely valamivel alacsonyabb az 799 dolláros Samsung Galaxy S23 áránál. A Lenovo és a Motorola szövetsége pedig a jövőben még több innovatív megoldást és technológiát hozhat az ügyfelek számára, hogy még produktívabbá tegye mindennapi munkájukat.

Te mit gondolsz? Igényt tartanál erre a készülékre ha megjelenik Magyarországon?

Ez is érdekelhet:

Hirdetések

Borítókép forrás: Ryan Haines / Android Authority

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.

Ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás található

 1. Avatar
  Zsolt

  Egy hónapja már használom , alza.hu illetve alza.sk is forgalmazza. Sajnos 1000 eur az ára , ezzel szerintem sokáig az egyetlen Magyarországi Thinkphone tulajdonos leszek. 1995 óta csak Motorola telefonjaim voltak emiatt, emiatt a Thinkphone kötelező darab.

 2. Avatar
  szbkty

  Motorola és Lenovo együttműködés.
  😀

Hozzászólás nem lehetséges