You are currently viewing Kiszivárogtak a Xiaomi POCO X5 és X5 Pro európai árai

Kiszivárogtak a Xiaomi POCO X5 és X5 Pro európai árai

Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

Kiszivárogtatták a Xiaomi POCO X5 és X5 PRO európai árait. A forrás megbízhatónak tűnik, így nagy a valószínűsége, hogy tényleg ezek lesznek a készülékek árai. Az X5 300 euró körüli áron lesz majd kapható, míg az X5 PRO 400 euróba fog kerülni.

Xiaomi POCO X5 és X5 PRO

A hírek szerint a készüléket Európában és Indiában mutatják majd be hamarosan. A termékek áraival kapcsolatban egyenlőre csak az Európaiakról lehetett hallani. Valószínűleg a felhasználókat az indiai árak nem is igazán érdekelnék. Az árakon kívül továbbá a készülékek specifikációval kapcsolatos információk is elkezdtek keringeni az interneten.

A Xiaomi POCO X5 valószínűleg 269 euróba fog majd kerülni, amely nagyon hasonlít a tavaly megjelent X4 Pro árával. A kiszivárgott infók szerint a termék egy 128 GB-os tárhellyel fog rendelkezni, és 6 GB RAM-mal. Azt egyenlőre nem tudni, hogy más specifikációkat tervez-e a gyártó piacra dobni. Az X5 egy 48 MegaPixeles fő kamerával fog rendelkezni, és 6,67 hüvelykes 1080p (120Hz-es) AMOLED kijelzővel.

A PRO változat 379 euró körüli ár körül lesz majd kapható. Méretbeli különbség nem lesz, ám ez a készülék jobb előlapi kamerát és chip készletet kap majd. A PRO változat 5000 mAh kapacitású akkumulátorral fog majd rendelkezni, és a töltési sebessége is gyorsabb lesz.

A Xiaomi X5 PRO 256 MB-os tárhelyet, és 8 GB RAM-ot kap majd. A készülékek várhatóan február 6-án jelennek majd meg az európai piacokon.

Videón

Hirdetések

A sárga készülék kifejezetten élénk, és dögös hatást kelt.

További cikkeink:

Borítókép forrás: Xiaomi

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.