You are currently viewing iPhone háttérképek: Hol találsz jó háttérképet, és hogyan változtasd meg

iPhone háttérképek: Hol találsz jó háttérképet, és hogyan változtasd meg

Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

Új iPhone felhasználóként felvetődhet bennünk a kérdés, hogy vannak-e valahol jó minőségű iPhone háttérképek? A válasz pedig Igen. Vannak olyan oldalak, ahol nagyon szép háttérképeket tudunk letölteni, és beállítani a készülékeken. Ezeket nézzük át ma, és azt is, hogyan tudjuk megváltoztatni.

iPhone háttérképek: A legjobb oldalak

Szerencsére van sok weboldal, ahol jogtiszta képekhez tudunk jutni. Saját felhasználásra valószínűleg egy gyors Google kereséssel is szép képekhez lehet jutni, hiszen nem üzleti célokra keresel képeket. Ekkor csak keress rá páldául az “iPhone X wallpapers” vagy az “iPhone 13 pro wallpapers” kifejezésekre, válts át a képek részre, és válaszd ki azt amelyik tetszik.

iphone háttérképek pexels

A jogdíj tiszta opciókért például ezeket az oldalakat is meglátogathatod, ahol rengeteg csodaszép képet tudsz találni.

iPhone háttérképek lányoknak

Hirdetések

Ha egy kicsit csajosabb képeket szeretnénk, és a fent említett oldalakon nem találtunk semmi érdekeset, akkor esetleg ezek az oldalak is jó megoldást nyújthatnak.

  • Pinterest, nos igen, itt rengeteg szép csajos kép van
Hirdetések

Hogyan állítsam át a háttérképem?

A legegyszerűbb módja, ha a Fotók alkalmazásban megnyitod a képet, amelyet használni szeretnél, majd (ha régebbi készüléked van) a bal alsó oldalon a gombra koppintasz. Ezután lejjebb görgetve válaszd ki a “beállítás háttérkép” opciót, és kész is vagy.

Egy másik megoldás, hogy a Beállítások > Háttérképek opciót követed, és ott keresed ki a megfelelő háttérképet. Itt lehetőség van az Apple által felkínált lehetőségeket is beállítani.

Az új iOS rendszeren kissé eltérhet a beállítás módja, illetve több lehetőséget is képes lehetsz beállítani. Olvasd el az Apple hivatalos leírását a részletekért.

Termékajánló:

Ha esetleg egy új telefontokot is szeretnél a készülékedhez, akkor tekintsd meg a környezetbarát telefontokjainkat, amelyek sok iPhone típust lefednek.

Flamingó mintás telefontok

Ez is érdekelhet:

Tóth-Kovács Viktor

Viktor 2+ éves szövegírói tapasztalattal rendelkezik, szereti a kütyüket, laptopokat, telefonokat. Kedvenc témaköre a hangzásvilág, így előszeretettel ír audio termékekről. Szabadidejében a gyerekeivel szeret a legjobban játszani.