You are currently viewing Felpúposodnak a régi Samsung telefonok

Felpúposodnak a régi Samsung telefonok

Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

A nyár közepén az egyik YouTuber érdekes posztot tett közzé, miszerint a régi Samsung telefonjai sorra felpúposodtak. Ennek az akkumulátor és a hőhullám volt a fő oka, de nyilván aggodalomra ad okot. A Samsungnak korábban már meggyűlt a baja a “felrobbanó” akkumulátorokkal.

Hirdetések

Az tweet után a Samsung felkereste a YouTubert, hogy elkérje bevizsgálásra a készülékeket, amelyeket végül nagy huzavona után átadott a cégnek. Viszont hónapok elteltével sem hallott semmilyen információt a régi Samsung készülékeiről, így készült végül a videó.

felpúposodott régi samsung telefonok

kép forrás: @Mrwhosetheboss twitter

Videó

Ahogy a videón is látszik, a készülékek ugyanolyan körülmények között voltak tárolva. Viszont sem az Apple, sem a Huawei készülékeinél nem fordult elő ez a probléma. Arun megkérdezte a többi tech YouTuber ismerősét, hogy náluk is tapasztalható-e ilyen, és sajnos náluk is ez történt.

Nyilván nem tesz jót az akkumulátoroknak, ha hosszabb ideig töltés nélkül állnak a polcon, vagy a készülékben. De ha már megtörtént a “baj” akkor semmiképp se töltsük fel, vagy dugjuk hálózatra a készüléket.

Ezek a meghibásodott akkumulátorok károsak lehetnek az egészségre, így nem érdemes őket otthon tárolni.

Hogyan töltsük a telefonunkat helyesen?

Hirdetések

Ebben a videóban a Tech2.hu ad tippeket arról, hogyan kell helyesen tölteni az okostelefonunkat.

Ezek is érdekelhetnek:

Tóth-Kovács Viktor

Viktor 2+ éves szövegírói tapasztalattal rendelkezik, szereti a kütyüket, laptopokat, telefonokat. Kedvenc témaköre a hangzásvilág, így előszeretettel ír audio termékekről. Szabadidejében a gyerekeivel szeret a legjobban játszani.