You are currently viewing Hamarosan megérkezik Európába a Tenways CGO009 ebicikli
Fotó: Tenways

Hamarosan megérkezik Európába a Tenways CGO009 ebicikli

Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

A Tenways CGO009 e-bike-ot bejelentették az európai piacra. Az új modell egy intelligens elektromos kerékpár, amelyet a városban való közlekedésre terveztek, és a VanMoof modellekhez hasonlóan feltűnő dizájnnal rendelkezik. A Tenways nem sok részletet közölt az e-bike-ról, bár a márka weboldalán található teaser videó nyújt némi információt.

A CGO009-ről készült felvételeken látható, hogy egy saját fejlesztésű C-9-es kerékagymotor hajtja az e-bike-ot, amely vélhetően 250 W teljesítményű és 40 Nm nyomatékú. A Tenways AGO T-hez hasonlóan az új e-bike az előrejelzések szerint Gates Carbon Drive Belt szíjjal rendelkezik, amely karbantartásmentes megoldás várhatóan körülbelül 30 000 km élettartamú lesz. Az akkumulátort a vázon belül tárolják, a kábelek belső vezetéssel. Az alsó csövön lévő kijelző látszólag a maradék akkumulátort vagy a támogatás szintjét jelzi, a vezérlő pedig látszólag a kormányra van szerelve. Egyéb alkatrészek közé tartoznak az első és hátsó lámpák, sárvédők és tárcsafékek. Ráadásul a pletykák szerint a modell súlya körülbelül 15 kg lesz.

Ami a Tenways által utalt intelligens funkciókat illeti, a márka más e-kerékpárjai alkalmazás alapú vezérlést kínálnak, útstatisztikával és GPS-követéssel. A Tenways CGO009 e-bike február 28-án kerül forgalomba 2399 euróért. A vállalat 100 eurós kedvezményt kínál az első 100 vásárlónak, ami azt sugallja, hogy fel kell iratkozni az e-mail listára, hogy további információkat kapjunk az akcióról. A Tenways az EU legtöbb országába, az Egyesült Királyságba és Svájcba szállítja e-biciklijeit.

Ez is érdekelhet:

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.