You are currently viewing Apple Vision Pro: Véget értek a mézeshetek

Apple Vision Pro: Véget értek a mézeshetek

  • Post author:
  • Post category:Tech
Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

Az Apple Vision Pro fejhallgatójára vonatkozóan már megjelentek az első kritikák a közösségi médiában, melyek arról szólnak, hogy egyes vásárlók már most visszaküldik a 3500 dolláros eszközt. Az Apple 14 napos visszaküldési lehetőséget biztosít minden termékére, és az első Vision Pro vásárlók éppen ebben az időszakban vannak.

A visszaküldések leggyakoribb okai között említik a kényelmetlenséget

A fejhallgatót használók fejfájásról és hányingerről panaszkodnak. A készülék súlya, valamint annak elöl terpeszkedő tömege is problémákat okoz. A Verge termékmenedzsere, Parker Ortolani, még azt is tapasztalta, hogy az eszköz használata során szemében megrepedt egy ér. Egyéb vásárlók hasonló vörösséggel számoltak be. Azonban, fontos megjegyezni, hogy az ilyen panaszok nem ismeretlenek a virtuális valóság fejhallgatók esetében.

A kényelem mellett másik gyakori panasz, hogy a Vision Pro nem nyújt elegendő produktivitást az árához képest. A felhasználók kifejtették, hogy a Figma képernyő nézése szédülést okozott, míg mások kifejezték, hogy az eszköz nem illeszkedik munkájukhoz. Kódolás közbeni fókuszproblémák és fejfájás is előfordult.

Az egyik fő kritika az eszköz ár-érték arányára vonatkozik. Egyesek szerint túl drága és nehezen használható a folyamatos fejfájás és szemfáradtság miatt. A Vision Pro tulajdonosok között azonban megfigyelhető egy kettős álláspont: sokan kifejezik az eszköz iránti szeretetüket, ugyanakkor kritikával illetik az általa nyújtott élményt.

Az Apple Vision Pro körüli korai felhasználói vélemények sokszínűek, és jelenleg nehéz megjósolni, milyen hatással lesznek az eszköz jövőjére. Többen jelezték, hogy szívesen kipróbálnák a második generációs változatot, míg mások hangsúlyozták, hogy a probléma nem annyira a technikai tulajdonságokban rejlik, hanem inkább a hiányzó kiemelkedő alkalmazásokban vagy a kényelmetlenségben. Az elkövetkező időszakban érdemes lesz figyelni, hogy az Apple miként reagál ezekre a visszajelzésekre, és hogyan alakul a Vision Pro sorsa a felhasználói visszajelzések fényében.

Próbáld ki ezeket

Hirdetések

Amennyiben VR szemüveget szeretnél vásárolni, úgy érdemes megtekintened a Pepitán a következő termékeket:

* A vásárlásod után jutalékot kaphatunk

Ez is érdekelhet:

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.