You are currently viewing Donald Trump tényleg beerőszakolta volna magát a Reszkessetek betörők 2-be?
Fotó: Screengrab

Donald Trump tényleg beerőszakolta volna magát a Reszkessetek betörők 2-be?

Hirdetések

Az Egyesült Államok korábbi elnöke, Donald Trump dühösen tagadta a Reszkessetek betörők 2 filmrendezőjének állításait, miszerint beerőszakolta volna magát a mára már híressé vált cameo-jába.

A volt elnök egy rövid jelenet erejéig feltűnt az 1992-es filmben, amelyet akkoriban a saját tulajdonában lévő Plaza Hotelben forgattak.

Chris Columbus rendező szerint Trump ragaszkodott ahhoz, hogy ő is szerepeljen a filmben hogyha a hotel válasszák a film helyszíneként.

Trump azonban azt állította, hogy a filmkészítők “kérlelték” fel őt arra, hogy vállalja el a szerepet.

“Nagyon elfoglalt voltam, és nem akartam megcsinálni. Nagyon kedvesek voltak, de mindenekfelett kitartóak,” írta a Truth Social platformján szerdán. “Beleegyeztem, és a többi történelem! Az a kis cameo úgy szárnyalt, mint a rakéta szárnyalt, és a film hatalmas siker lett, még ma is, különösen karácsonykor. Az emberek mindig felhívnak, amikor leadják.”

“Ha erőszaknak érezték volna, vagy nem akartak volna engem, miért tettek a filmbe, és tartottak benne több mint 30 évig?” tette hozzá Trump. “Mert én akkor is és most is nagyszerű alakja vagyok a filmnek, ezért!”

A rendező Chris Columbus egy 2020-as Business Insider interjúban beszélt a Trump-esetről, bár azok most újra felkeltették a figyelmet a közösségi médiában karácsonykor.

A rendező szerint Trump egy megszokott díj mellett azt mondta: “Az egyetlen módja annak, hogy használhatjátok a Plaza-t, az az, ha én is a filmben vagyok.” Columbus szerint ebben meg is egyeztek.

A rendező azt is elmondta, hogy az emberek tapsoltak, amikor Trumpot mutatták a vetítéseken, és ez egy “pillanattá” vált a nézők számára. Ugyanakkor hozzátette, hogy Trump “beleszólt a filmbe”. Trump azonban azt állítja, hogy “semmi sem lehetne távolabb az igazságtól”.

A filmben a főszereplő, Kevin McCallister – akit Macaulay Culkin alakít – apja hitelkártyájával fizet be a Plaza Hotelben, ahol Trump segítőkészen eligazítja őt a lobbiban.

Ezek is érdekelhetnek: