You are currently viewing CyberTruck után CyberBeer – Jön a Tesla sör!
Fotó: Tesla

CyberTruck után CyberBeer – Jön a Tesla sör!

Hirdetések

A Tesla egy új termékkel jelentkezett online boltjában, és ez nem elektromos autó. Egy sör.

A Tesla CyberBeer, ahogyan azt nevezik, csak egy $150-os “limitált kiadású” szettben érhető el, amely két sörösüveget, valamint két matt fekete kerámia söröskorsót tartalmaz. Mind a bögrék, mind a sörösüvegek a Cybertruck, a Tesla sosem megjelenő elektromos terepjárójának “szögletes exoszkeletonját” ünneplik.

Hirdetések

A sör maga egy “Helles Lager, melyet európai nemes komlókkal, Saaz-szal és Hallertau Mittlefruh-val” készítenek, és a Tesla szerint “füves és fűszeres jegyekkel van kihangsúlyozva, valamint teás és citrusos aromákkal”.

Hirdetések

tesla-cyberbeer

A sört csak Észak-Amerikában értékesítik. A Kaliforniai Buzzrock Brewing Co. sörfőzde főzi és palackozza, amelynek van néhány egész jó (bár nem kiemelkedő) sör a neve alatt.

Ha úgy döntesz, hogy $150-ot költesz két szépen megtervezett bögrére és két sörösüvegre, valószínűleg jobban teszed, ha sietsz, mert a Tesla korlátozott kiadású termékei általában gyorsan elfogynak a virtuális polcokról. A rendeléseket “október vége” körül kezdenek el szállítani, mondja a Tesla.

Nagy kár, hogy Európába nem kapható, biztosan sokan megízlelnék az EV gyártó nedűjét.

Ez is érdekelhet:

Hirdetések
whitepress magyar banner

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.

Vélemény, hozzászólás?