You are currently viewing Oppo Find N3 Flip: Lenyűgöző fotózás és dizájn

Oppo Find N3 Flip: Lenyűgöző fotózás és dizájn

Hirdetések
99bitcoin-tokens

Az OPPO legújabb design előzetese megerősíti, hogy a Find N3 Flip összekapcsolja az elődjének lenyűgöző borítókijelző méreteit egy új kameradombbal, amely az induló bevezetésekor az egyéni ízlés kérdése lehet. Mindazonáltal az OEM most azt állítja, hogy méltó lesz központi Hasselblad logójához ettől a dátumtól kezdve.

A Find N3 Flip arcábrázolása, amely lehet, hogy még mindig kísértésbe ejt, az OPPO most új portréfotózásra képes zászlóshajóként népszerűsíti, néhány példafotót feltöltve emberi arcokról. A majdnem elkerülhetetlen egyéni képek gyűjteménye hivatalos vízjelekkel, tartalmaz néhány potenciálisan hasznos és érdekes hardverinformációt.

Például megmutatják, hogy a N3 Flip milyen fényértékkel (f-stop) 1,8-tól 7,1-ig és 47 mm-es fókusztávolsággal képes milyen fényképeket készíteni. Továbbá képes értékelhető záridőre is, akár 1/5,000 másodpercig egyes esetekben. Így az OPPO talán még mindig képes lehet megindokolni a váltást erre a egy gyanúsan Vivo X Flip kinézetű készülékre, melynek megjelenését 2023. augusztus 29-ére tervezik.

Ez is érdekelhet:

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.