You are currently viewing OnePlus 12: Kiszivárgott információk a készülékről
Forrás: Android police

OnePlus 12: Kiszivárgott információk a készülékről

Hirdetések

Az évek során a OnePlus egyre előrébb hozta zászlóshajó okostelefonjainak bemutatását. Az idei évben a OnePlus 11 már januárban debütált Kínában, majd egy hónappal később globálisan. A BBK tulajdonában lévő cég következő zászlóshajója kapcsán arról szólnak a pletykák, hogy egy még korábbi időpontban kerül majd bemutatásra. A OnePlus 12 renderjei és fő kamerájának specifikációi már felbukkantak az interneten, az utolsó kiszivárgás pedig még több részletet árul el a kijelzőről és más fejlesztésekről.

OnePlus 12 infók

Egy Weibo bejegyzés szerint, a Digital Chat Station nevű kiszivárogtató azt állítja, hogy a OnePlus 12 egy 2K felbontású, ívelt kijelzővel fog érkezni, és magas frekvenciás PWM fényerő-szabályozással. Megerősítve egy korábbi pletykát, ami szerint a telefon egy új Sony IMX9xx-sorozatú érzékelővel rendelkezik majd, amely egy 50MP ultra-széles és egy 64MP 3x telefotó szenzorral lesz párosítva.

A OnePlus 12-ben egy Snapdragon 8 Gen 3 chip gondoskodik majd a teljesítményről, egy nagy gőzkamrával, ami az eszköz hőjét vezeti el. A Qualcomm csúcskategóriás SoC-ja akár 16GB RAM-mal is párosulhat, de a OnePlus olyan változatot is tervez, amely hihetetlenül magas, 24GB RAM-mal rendelkezik. A készüléket egy erős, 5400mAh-s akkumulátor látja majd el energiával, ami ugrás a OnePlus 11 5000mAh-s akksijához képest. A gyorstöltési sebességek valószínűleg változatlanok maradnak: 100W kábelen keresztül és 50W vezeték nélkül, ami egészen elképesztő.

Hirdetések

Úgy tűnik, a OnePlus fém középkeretet, ultra-vékony optikai ujjlenyomat-olvasót és egy nagyobb X-tengelyű motort is be szeretne építeni, hogy a OnePlus 12 még prémiumabb érzetet keltsen. Minden információ egy mérnöki mintából származik, így még valószínűleg változások várhatók. Különös tekintettel arra, hogyha a cég valamilyen problémába ütközik a tesztelés során.

Hirdetések

Pletykák szerint a OnePlus 12 decemberben debütál majd Kínában, tehát már csak néhány hónap van hátra a hivatalos bejelentésig. Ahogy a várható megjelenés közeledik, még több információra számíthatunk a készülékről, amelyek részletesen bemutathatják a OnePlus által tervezett további változtatásokat.

Ez is érdekelhet:

Forrás

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.

Vélemény, hozzászólás?