You are currently viewing Az Oppo bemutatja az új Watch 4 Pro-t
Fotó: Unsplash

Az Oppo bemutatja az új Watch 4 Pro-t

  • Post author:
  • Post category:Tech
Hirdetések
wiener_ai-1

Az Oppo bejelentette új zászlóshajó okosóráját, a Watch 4 Pro-t, amit a Find N3 Flippel együtt mutatnak be ebben a hónapban. A korábbi spekulációkkal ellentétben, amelyek a Watch 5 Pro névről beszéltek, az új óra a Watch 4 Pro néven kerül bemutatásra.

A Watch 4 Pro a Snapdragon W5 Gen 1 SoC chipjét használja, amelyet elődje is használt. Bár elsőre ez furcsa döntésnek tűnhet, a Qualcomm még nem hozott ki újabb modellt, és ez a chipset jelenleg is a legjobb az Android készülékek számára. Ezt bizonyítja az is, hogy a Google is ezt a chipet tervezi használni a Pixel Watch 2-ben.

oppo watch 4 snapdragon
Fotó: OPPO

Az új Oppo óra azonban nem csak a chipsetben tér el elődjétől. Míg a Watch 3 Pro csupán 1 GB RAM-mal rendelkezett, az új modell ennek kétszeresét, 2 GB RAM-ot kap, ami gyorsabb működést és simább animációkat eredményez. Emellett az Oppo egy BES2700 Bluetooth SoC-t és egy energiahatékony LTPO AMOLED kijelzőt is integrál az órába, hogy növelje az akkumulátor élettartamát.

A Watch 4 Pro másik kiemelkedő funkciója a 16-csatornás véroxigénszenzor, ami jelentős fejlesztés az előző modell 12-csatornás szenzorához képest. Az óra továbbá rozsdamentes acél házzal, több sport móddal, pulzusszenzorral, EKG képességekkel és bőrhőmérséklet-szenzorral is rendelkezik. A cég még nem mutatta be az óra pontos designját, de valószínűsíthető, hogy az előző modellhez hasonló lesz.

oppo smart watch 4 veroxigen
Fotó: OPPO

Ez is érdekelhet:

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.