You are currently viewing Jön a Loki második évad: Vajon a csínytevő isten helyrehozza-e a multiverzumot?

Jön a Loki második évad: Vajon a csínytevő isten helyrehozza-e a multiverzumot?

Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

Loki első évada úgy ért véget, hogy a multiverzumot olyan szélesre nyitotta meg, mintha az egész létezés komoly veszélyben lenne, vagy legalábbis a szélén állna annak. Mindkét lehetőség valóságnak tűnik a Marvel legutóbbi filmjeiből kiindulva, de Loki közelgő második évadának első előzetesében úgy tűnik, van még remény arra, hogy a dolgokat helyre lehet hozni.

Két Spider-Verse film után, amelyekben emberek utaznak más dimenziókba és glitchelnek, mert nem lennének ott, érdekes látni, hogy Loki (Tom Hiddleston) az új második évad előzetesében “időcsúszást” végez. Ennek két oka is van: a vizuális hasonlóságok a két jelenség között, és az, hogy kevés ember érti ezt. Valahogy a csínytevők istene ellenőrizhetetlenül ugrál az idővonal véletlenszerű pontjaira, és bár sem az Időváltozás Hatóság ügynöke, Mobius M. Mobius (Owen Wilson), sem az ügynök Ouroboros (Ke Huy Quan) nem tudja megmagyarázni, miért, minden jel arra mutat a Loki új előzetesében, hogy a Hódító Kang (Jonathan Majors) lehet az ok.

Új szereplők, régi arcok és az MCU következő Nagy Gonosza

A TVA-n belüli időcsúszás, ami nem is lenne lehetséges, nem az egyetlen, amit az előzetes bemutat. Számos más szervezeti alkalmazott, például Hunter B-15 (Wunmi Mosaku), Ravonna Renslayer (Gugu Mbatha-Raw), Casey (Eugene Cordero) és Miss Minutes (Tara Strong), ismét furcsa idővonalakon találják magukat, ahol a dolgok nem mindig úgy történnek, ahogy azt várnánk.

Még érdekesebb viszont az a párbeszéd, ami Lokinak az alternatív valóságú változatával, Sylvie-vel (Sophia Di Martino) van, ahol a két istenségről beszélnek, és a trailerben látható, ahogy az egyikük (vagy talán mindkettőjük) valamilyen finom Asgard mágia segítségével cselekszik.

A következő évadra sajnos október 6-ig még várni kell, ám biztosak lehetünk benne, hogy sokunkat a képernyő elé fog szegezni.

Te láttad a Loki első évadját? Hogy tetszett?

Ez is érdekelhet:

Hirdetések

Tóth-Kovács Viktor

Viktor 2+ éves szövegírói tapasztalattal rendelkezik, szereti a kütyüket, laptopokat, telefonokat. Kedvenc témaköre a hangzásvilág, így előszeretettel ír audio termékekről. Szabadidejében a gyerekeivel szeret a legjobban játszani.