You are currently viewing OnePlus Open: Új kihajtható telefon érkezik a OnePlus-tól

OnePlus Open: Új kihajtható telefon érkezik a OnePlus-tól

Hirdetések
wiener_ai-1

Nemrégiben arról jelentek meg hírek, hogy a OnePlus a következő kihajtható okostelefonját “OnePlus Open” néven fogja piacra dobni. Ezek a pletykák most megerősítést nyertek, ugyanis a OnePlus egy új bejegyzést osztott meg a héten, amelyben sejtelmesen erre utalnak.

“Ahol mások összehajtanak, ott mi kinyílunk” – így posztolt a OnePlus hivatalos Twitter (X.com) fiókjában, ami tulajdonképpen megerősíti, hogy a közelgő kihajtható telefon nem fogja tartalmazni a “Fold” szót a nevében, hanem az “OnePlus Open” nevet viseli majd. Bár ez nem túl jelentős, mégis mutatja a OnePlus eltökéltségét, hogy sajátos utat választ a márkaépítés terén.

Sajnos nem lesz olyan egyedi, mint a neve

Sajnos azonban a jelenlegi hírek szerint a OnePlus Open nem lesz olyan egyedi, mint amilyen a neve. Úgy tűnik, hogy a kihajtható telefon a hamarosan debütáló OPPO Find N3 globális átcímkézése lesz. Bár várhatóan lesznek különbségek a telefonok között, ahogy az OPPO csúcstelefonok és azok OnePlus verziói között szokásos, a OnePlus Open valószínűleg nagy inspirációt merít majd a BBK testvérmodelljéből.

A OnePlus látszólag elkezdte a OnePlus Open marketingkampányát, a cég egy rövid előzetes videót is megosztott a Twitteren. Ez általában a közelgő bemutatót jelzi, és a szóbeszéd szerint a kihajtható telefon augusztus 29-én fog világszerte debütálni. Ez magában foglalja az amerikai bemutatót is. Természetesen a OnePlus-nak nincsenek tervei az Open németországi kiadására.

További hírek:

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.