You are currently viewing A ChatGPT App már letölthető iPhone-ra

A ChatGPT App már letölthető iPhone-ra

Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

Az OpenAI a héten jelentette be, hogy hivatalos ChatGPT alkalmazása az iPhone és iPad eszközökön már több mint 40 országban elérhető, az Amerikai Egyesült Államokon kívül. Az alkalmazás először múlt héten indult az Egyesült Államokban, és az OpenAI ígéretet tett arra, hogy a következő hetekben további országokban is elérhetővé teszi.

Az elérhető országok listája

Ma már olyan országokban is használható az alkalmazás, mint Albánia, Algéria, Argentína, Azerbajdzsán, Bolívia, Brazília, Kanada, Chile, Horvátország, Costa Rica, Ecuador, Észtország, Franciaország, Németország, Ghána, India, Irak, Írország, Izrael, Jamaica, Japán, Jordánia, Kazahsztán, Korea, Kuvait, Libanon, Litvánia, Mauritánia, Mauritius, Mexikó, Marokkó, Namíbia, Nauru, Új-Zéland, Nicaragua, Nigéria, Omán, Pakisztán, Peru, Lengyelország, Katar, Szlovénia, Tunézia, Egyesült Arab Emírségek, Egyesült Királyság és természetesen az Amerikai Egyesült Államok.

Az OpenAI ChatGPT-je már régóta elérhető a weben, és korábban több harmadik féltől származó iOS alkalmazásban is elérhetővé tették, amelyek közül sok kevéssé volt jobb, mint a csaló alkalmazások, de a hiteles alkalmazás biztonságos módot biztosít a ChatGPT hordozható eszközökön történő használatára.

Ha még nem ismered a ChatGPT-t, ez egy AI-alapú chatbot, amely generatív mesterséges intelligenciát használ kérdések megválaszolására és tanácsok adására mindenféle témában. Az OpenAI szerint a ChatGPT segíthet a következőkben:

  • Azonnali válaszok: Pontos információt kaphatsz anélkül, hogy hirdetéseken vagy több eredményen kellene átszűrnöd magad.
  • Személyre szabott tanácsok: Kérheted segítségét főzésben, utazási tervekben, vagy gondosan megfogalmazott üzenetek írásában.
  • Kreatív inspiráció: Generálhat ajándékötleteket, előadás vázlatokat, vagy megírhatja helyetted a tökéletes verset.
  • Professzionális vélemény: Fokozhatja a produktivitást ötletek visszajelzésével, jegyzetek összefoglalásával és technikai témákban nyújtott segítséggel.
  • Tanulási lehetőségek: Saját tempódban fedezheted fel az új nyelveket, a modern történelmet és sok mást.
    Az előzmények szinkronizálódnak az eszközök között, így a ChatGPT-vel folytatott interakcióidat megtekintheted a weben és az iOS eszközökön is, és integrálja a Whisper beszédfelismerő rendszert.

A ChatGPT alkalmazás ingyenesen használható, de a ChatGPT Plus szolgáltatás havi kb. 20 dollárba kerül. Ez az ár azonos a weben elérhető árral, a Plus szolgáltatás pedig magasabb kereslet esetén is elérhetőséget, gyorsabb válaszidőket és prioritást biztosít az új funkciókhoz, mint például a GPT-4, a ChatGPT fejlettebb verziója.

A ChatGPT alkalmazás használatához OpenAI fiókra van szükség, és letölthető az App Store-ból.

További hírek:

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.