You are currently viewing Asus ZenFone 10 lehet az utolsó

Asus ZenFone 10 lehet az utolsó

Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

A ZenFone-ok eddig megkérdőjelezhetetlenül kitöltötték a piacon a saját kis szeletüket, de most a társaság új útra lép. A taiwani hírek szerint az Asus bejelentette, hogy bezárja a ZenFone osztályát, és az erőforrásokat átcsoportosítja az ROG Phone részlegbe. Ez a belső átszervezési lépés azzal a céllal jön létre, hogy hatékonyabban használják fel a vállalat erőforrásait és összpontosítsanak az erős és versenyképes ROG Phone termékcsaládra.

Viszlát ZenFone-ok

Az Asus ZenFone-ok számos rajongót szereztek maguknak a kompaktságával és a 3,5 mm-es jack bemenetének köszönhetően. Ezek az okostelefonok olyan rétegeket céloztak meg, akik értékelik az egyszerűséget és a praktikusságot. Azonban, mivel az iparág folyamatosan változik és fejlődik, az Asus most úgy döntött, hogy új irányt vesz. Az ROG Phone, a vállalat jól ismert játékosoknak szánt termékvonala, felhasználva a ZenFone-okban meglévő technológiai ismereteket és erőforrásokat, tovább növelheti versenyképességét a piacon.

Az átszervezési folyamat során az Asus egyesíti a ROG és ZenFone csapatokat a ROG neve alatt. Ez a lépés egyúttal lezárja a ZenFone készülékek jövőjét. A kis méretű telefonok rajongói érintettek a leginkább, mivel így a piac egyre kevesebb kompakt opciót kínál. Az Apple például már elállt az iPhone mini modellektől, és még az iPhone SE 4 is elhagyja elődjének kisebb képernyőjét egy nagyobb kijelző érdekében.

Az Asus új irányt vesz, és bár a ZenFone-ok eltűnnek a palettáról, az ROG Phone továbbra is fennmarad. Megerősítve ezzel is a vállalat pozícióját az okostelefonpiacon. Ahogy az iparág tovább változik kíváncsian várjuk milyen új innovációkat és termékeket hoz létre az Azus az új irányvonalnak köszönhetően.

Ez is érdekelhet:

Hirdetések

Tóth-Kovács Viktor

Viktor 2+ éves szövegírói tapasztalattal rendelkezik, szereti a kütyüket, laptopokat, telefonokat. Kedvenc témaköre a hangzásvilág, így előszeretettel ír audio termékekről. Szabadidejében a gyerekeivel szeret a legjobban játszani.