You are currently viewing Kiszivárgott képeken a Samsung Galaxy S24 Ultra
Fotó: DavidMa05368498 / X

Kiszivárgott képeken a Samsung Galaxy S24 Ultra

Hirdetések

A DavidMa05368498 nevű felhasználó az X-en (korábban Twitter) tette közzé a kiszivárogtatott képeket. Az ismert Samsung-kiszivárogtató Ice Universe is megerősítette, hogy a képek valódiak.

A szivárgásból kiderül, hogy a Samsung Galaxy S24 Ultra tökéletesen megfelel az elmúlt hetekben keringő rendereknek. A dizájn egy laposabb kialakítású telefont mutat mind a kijelzőn, mind a hátlapon. Talán még ennél is jobb, hogy bár a keret enyhén ívelt, a kijelző nem.

Korábbi pletykák szerint a Samsung a Galaxy S24 Ultra esetében a lapos képernyőket és a vékonyabb kereteket helyezi előtérbe, így potenciálisan az eddigi legkeskenyebb kereteket érheti el egy Samsung okostelefonon. Mint látható, a kamera beállítása feltűnően hasonló a Galaxy S23 Ultra-hoz. Ez nem meglepő.

A Galaxy S24 Ultra az iPhone 15 Pro sorozathoz hasonlóan titániumkerettel rendelkezhet, ami jelentős, akár 10%-os súlycsökkentést eredményezhet.

A jövő évi Galaxy S modellek egy új funkciót köszönthetnek, a Samsung Gauss-t, egy saját fejlesztésű generatív AI modellt. Tekintettel az olyan AI-alkalmazások jelenlegi dominanciájára, mint a ChatGPT és a Google Bard, a Gauss bevezetése nem lenne váratlan. Izgalmas kiegészítője lehet a Galaxy S24 családnak.

A Samsung idén február 1-jén jelentette be a Galaxy S23 sorozatot, ami arra utal, hogy az utódot a következő hetekben fogják bemutatni. Legalábbis egy jelentés szerint a Samsung valószínűleg 2024. január 17-én mutatja be a Galaxy S24 sorozatot a kaliforniai San José-ban megrendezésre kerülő Unpacked eseményen.

A Samsung a korábbi évekhez hasonlóan várhatóan három új okostelefont fog kiadni, nevezetesen a Galaxy S24, a Galaxy S24 Plus és a Galaxy S24 Ultra modelleket. Az új modellek árai valószínűleg hasonlóak lesznek az S23-as sorozatéhoz, a Galaxy S24 800 dollárról, az S24 Plus modell 1000 dollárról, az S24 Ultra pedig 1200 dollár körül kezdődik.

Ez is érdekelhet:

Tóth-Kovács Viktor

Viktor 2+ éves szövegírói tapasztalattal rendelkezik, szereti a kütyüket, laptopokat, telefonokat. Kedvenc témaköre a hangzásvilág, így előszeretettel ír audio termékekről. Szabadidejében a gyerekeivel szeret a legjobban játszani.