You are currently viewing Ezt tervezi az Apple az iPhone 16 túlmelegedése ellen

Ezt tervezi az Apple az iPhone 16 túlmelegedése ellen

Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

Az X-en (korábban Twitter) közzétett bejegyzésében Kosutami kifejtette, hogy az Apple grafén hőrendszeren dolgozik az iPhone 16 termékcsaládhoz. Az iPhone 16 Pro modellek fém akkumulátorburkolatot adhatnak hozzá a túlmelegedés csökkentése érdekében. Úgy tűnik, hogy ez a lépés válasz az iPhone 15 Pro esetében tapasztalt, széles körben tapasztalt túlmelegedési problémákra, amelyeket az Apple az év elején egy szoftverfrissítéssel orvosolt.

A grafén nagy hővezető képességgel rendelkezik, amely felülmúlja a rézét, amelyet jelenleg az iPhone hűtőbordáiban használnak. Az Apple már egy ideje érdeklődik a grafén iránt a hőkezelés terén, és szabadalmakat nyújtott be az anyagnak a hordozható eszközök hőelvezetésére irányuló kutatásával kapcsolatban. Az Apple korábban az Apple Watch akkumulátorát a Series 7-es modellel a fekete fóliaházról fémből készültre állította át, így egy hasonló változtatás az iPhone-on is hihetőnek tűnik.

Ez is érdekelhet:

forrás

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.