You are currently viewing Jönnek a .ing végződésű domainek, ám néhány igazán borsos árú lesz

Jönnek a .ing végződésű domainek, ám néhány igazán borsos árú lesz

Hirdetések

A Google Registry bejelentette, hogy elindítják az új és igazán szórakoztató legfelső szintű domainjüket: a .ing-et. Valószínűleg már gondolkodsz azon, hogy milyen domainneveket fogsz majd vásárolni.

Mostantól lehet regisztrálni .ing domaineket a Google korai hozzáférési időszakában, bár ehhez “egyszeri további díjat” kell fizetni – írta egy blogposztjában Christina Yeh a Google-től. Ez a díj naponta csökken egészen december 5-ig. Ezen a napon 16:00 UTC-kor a .ing domainek hivatalosan is nyilvánossá válnak.

Hirdetések

Néhány gyakori -ing végződésű szó igazán drága, a think.ing és a buy.ing évi regisztrációs díja 38 999 és 129 999 dollárnak bizonyul. Vajon kinek éri majd meg ezt fenntartani?

Hirdetések

Néhányra azonban már a nagyobb cégek egyből le is csaptak:

Annyi biztos, hogy sok angol szót fel lehet így használni kicsit jópofán.

loving domain

A Google Registry dolgozik egy .meme legfelső szintű domainen is, egy augusztusi Google Registry bejegyzés szerint. Jelenleg a .meme korlátozott regisztrációs időszakban van, egy bejegyzés szerinti ütemterv alapján. A .meme korai hozzáférési időszaka november 28-án nyílik meg, és a domain december 5-től bárki számára regisztrálható lesz.

További hírek:

Hirdetések
whitepress magyar banner

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.

Vélemény, hozzászólás?