You are currently viewing Moto G54: Szeptember 5-én várható a bejelentés
Fotó: Evan Blass

Moto G54: Szeptember 5-én várható a bejelentés

Hirdetések

Az izgalmas hírek szerint a kínai vállalat hivatalosan szeptember 5-én mutatja be legújabb csodáját, a Moto G54-est, melyről már most rengeteg információ szivárgott ki a Weibo közösségi oldalon keresztül.

A hónap elején kiszivárgott renderképek után most már hivatalosan is napvilágot látott a telefon a TENAA oldalán, megerősítve az eddig sejtett kinézetet és néhány kulcsfontosságú specifikációt.

Design

Az új Moto G54 hátoldalán egy egyszerű, de hatásos dupla kamera dizájn fogad minket. Az oldalon pedig egy mélyedés található, mely nem más, mint a bekapcsológomb, ami ugyanakkor ujjlenyomat-olvasóként is funkcionál. Ezzel együtt a LCD panel valószínűleg változatlan marad. A telefon akkumulátora pedig 4,850 mAh kapacitással rendelkezik.

moto g54 szurke
Fotó: Tenaa

Előzetes specifikációk

A teljes specifikációs lista későbbi közleményben várható, de a várakozások szerint a főkamera akár 50 MP-es lehet, míg az előlapi kamera 16 MP-es felbontással örvendezteti majd meg a selfie kedvelőket. A telefon memóriája akár 8 GB RAM-ig terjedhet, és akár 256 GB-os tárolási kapacitással is rendelkezhet.

A Moto G53 nyomdokaiban

A Moto G53 2022 decemberében mutatkozott be Kínában, majd egy hónappal később már globálisan is elérhetővé vált. Amennyiben ez a minta ismételten bekövetkezik, a Moto rajongóknak világszerte valószínűleg októberig kell várnunk, hogy kezükbe vehessék az új Moto G54-es csodát.

Az új Moto G54 egyértelműen izgalmas újdonságokat tartogat a Moto rajongói számára. A kibővített specifikációk és ígéretes funkciók alapján a telefon valóban méltó követője lehet az előző generációnak. A hivatalos bejelentésre szeptember 5-én kerül sor, és minden szem a Moto G54-re szegeződik majd. Izgatottan várjuk majd, hogy az új készülék milyen technológiai fejlesztéseket tesz le az asztalra.

További hírek:

Forrás

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.