You are currently viewing Új részletek a Google Pixel 8 és Pixel 8 Pro telefonokról
Képforrás: Ryan Haines / Android Authority

Új részletek a Google Pixel 8 és Pixel 8 Pro telefonokról

Hirdetések

Kamila Wojciechowska egy hétvégén új részleteket osztott meg a Pixel 8 és Pixel 8 Pro modellekről, miután nemrégiben bemutatta a két modell kamera specifikációit. Állítólag egy “forrás a Google-n belül” leplezte a kijelzők közti különbségeket a Pixel 7 és Pixel 8 sorozat között, amelyek messze túlmutatnak azon, hogy a CAD-alapú renderelések korábban ebben az évben sima paneleket említettek.

A lenti kép összefoglalja, hogy a Pixel 8 sokkal több kijelző változást tartogat, mint a Pixel 8 Pro, ha az előző modellekhez viszonyítjuk. Egyszerűen fogalmazva, a Pixel 8 világosabb, gyorsabb, kisebb és pixel-sűrűbb kijelzővel rendelkezik, mint a Pixel 7.

Továbbá, a Google Pixel 8 képes lesz 10 Hz-re csökkenteni a kijelző frissítési rátáját, ami bizonyos esetekben csökkentheti az energiafogyasztást. Állítólag a Google a BOE és a Samsung Display paneleket is tesztelte a Pixel 8-on, az utóbbi paneleket pedig kizárólagosan használták a legutóbbi Pixel okostelefon sorozatokban.

Hirdetések
google pixel 8 kiszivargott info
Képforrás: Android Authority

 

Hirdetések

Wojciechowska nem biztos benne, hogy a Google a BOE és a Samsung Display paneleket választja-e a Pixel 8-hoz. Ezzel szemben a Pixel 8 Pro csak Samsung Display paneleket fog tartalmazni. Hasonlóan, 120 Hz-es frissítési rátát tart majd fenn, bár egy szélesebb változó frissítési rátával, ami 5 Hz, 10 Hz, 30 Hz és 60-120 Hz között változhat.

A Pixel 8 Pro csúcs fényereje 60%-kal magasabb lesz, mint a Pixel 7 Pro-é, de csekély mértékben alacsonyabb felbontású. Wojciechowska hozzáteszi, hogy a Pixel 8 és Pixel 8 Pro sarkainak íve is 102 px és 115 px lesz, szemben az előző Pixel 7 és Pixel 7 Pro modellek 47 px és 50 px sugarával. Ezért a Pixel 8 sorozatnak kerekítettebb sarkai lesznek, mint az előző évi modelleknek.

További hírek:

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.

Vélemény, hozzászólás?