You are currently viewing A barista hamarosan Amazonos csomagokat is kiszállíthat?
Képforrás: Unsplash

A barista hamarosan Amazonos csomagokat is kiszállíthat?

Hirdetések
sealana -0

Az Amazon elkezdte toborozni az Egyesült Államokban található kisvállalkozásokat, hogy csomagszállítási hálózatát bővítse. Az Axios beszámolója szerint az Amazon érdeklődik a különböző kisvállalkozások iránt, ideértve a kis élelmiszerboltokat, kávézókat, virágárusokat, ruhaboltokat és még sok mást. Ez azt jelenti, hogy a helyi barista talán a kávé elkészítése után beszáll egy autóba, hogy elvigye az Amazon csomagodat a szomszédodnak.

Tavaly a Vox arról számolt be, hogy az Amazon titokban kis boltokat toborzott Alabamában, Mississippi-ben és Nebraskában, hogy csatlakozzanak egy pilot csomagszállítási programhoz. Akkor olyan vállalkozásokat, mint a virágárusok és az éttermek, arra kérték, hogy kezeljék az Amazon szállítási terheit egy 10 mérföldes körzetben, csomagonkénti tarifával. A részt vevő vállalkozásoknak heti hét napon át elérhetőnek kell lennie a szállításokra, és rendelkezniük kell egy olyan fizikai helyszínnel, ahová az Amazon naponta le tudja tenni a csomagokat.

Az Amazon programja, amelyet Hub Delivery-nek hívnak, már nem titok. A cég célja, hogy az év végéig kapcsolatba lépjen 2.500 olyan sofőrrel, aki ezekből a kisvállalkozásokból dolgozik. Az Amazon utolsó mérföldes szállításért és technológiáért felelős alelnöke, Beryl Tomay, az Axiosnak elmondta, hogy a program kiegészítheti a vállalkozások jövedelmét és “lehetőséget teremt a szállítási partnerek számára, akik érdeklődnek egy vállalkozás növekedése iránt“.

Az Amazon szerint nincsenek hosszú távú szerződések, a vállalkozások saját személyzetet, járműveket és eszközöket hoznak.

A program 23 államban indul, beleértve Alabamát, Alaszkát, Arkansast, Kaliforniát, Floridát, Iowát, Indianát, Észak-Karolinát, Észak-Dakotát, Ohiót és Dél-Dakotát. De nem csak a vidéki közösségekről van szó: az Amazon a sűrűn lakott városokban működő vállalkozásokkal is partnerségre törekszik, beleértve Boston, New York, Los Angeles és Seattle városokat is.

Hamarosan Amazon Prime napok

Az eker óriás kihirdette, hogy július 11-én és 12-én lesz esedékes idén a Prime napok, amikor a Prime tagok hatalmas kedvezményekkel vásárolgathatnak.

Ha még nem regisztráltál Prime csomagra, akkor itt megteheted.

További hírek:

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.