You are currently viewing Az Amazon kihirdette a Prime napok dátumát
Képforrás: Unsplash

Az Amazon kihirdette a Prime napok dátumát

Hirdetések
99bitcoin-tokens

Ezen a héten az Amazon kihirdette a Prime napok pontos dátumát, ami nem más mint július 11. és 12. Ezen a két napon rengeteg kedvezménnyel várja a Prime tagokat a webáruház, így a vásárlók sokat spórolhatnak a termékeken.

Mi az az Amazon Prime?

Az Amazon Prime egy online szolgáltatás, amelyet az Amazon vállalat kínál. Ez egy előfizetéses program, amely számos előnyt nyújt az ügyfeleknek az Amazonon vásárláshoz és különféle digitális tartalmakhoz való hozzáféréshez.

Az Amazon Prime tagok számos előnyt élveznek. Ezek közé tartozik az ingyenes két napos szállítás az Amazonon rendelt termékekhez, ami sok esetben kényelmes és gyors vásárlási lehetőséget biztosít. Emellett a Prime tagok hozzáférést kapnak a Prime Videohoz, ami az Amazon streaming szolgáltatása, amelyen filmeket, TV-műsorokat és eredeti tartalmakat tekinthetnek meg. A Prime Video nagy választékot kínál a legújabb filmekből és TV-sorozatokból, és lehetőséget nyújt a tartalmak online letöltésére is.

amz prime napok juli 11-12

Az Amazon Prime másik előnye az Amazon Music, ahol a tagok korlátlanul hallgathatnak zenét, albumokat és lejátszási listákat. Ezenkívül a Prime tagok hozzáférést kapnak az Amazon Photos-hoz, amely egy felhőalapú tárhelyszolgáltatás a fényképek és videók tárolására.

További előnyök közé tartozik az Amazon Prime Reading, ahol ingyenes hozzáférést kapnak a több száz e-könyvhöz, magazinhoz és képregényhez, valamint a Twitch Prime-hoz, amely a Twitch streaming platformhoz nyújt exkluzív előnyöket és ingyenes játékokat.

Az Amazon Prime előfizetési díjat igényel, amely éves vagy havi alapon fizethető. Az előfizetés ára országonként eltérő lehet, és a tagság típusától és az elérhető szolgáltatásoktól függően változik.

További hírek:

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.