You are currently viewing HTC U23 Pro 5G: Az ikonikus márka visszatér
Képforrás: Twitter, Abhishek Yadav

HTC U23 Pro 5G: Az ikonikus márka visszatér

Hirdetések

A HTC következő okostelefonja, amely a hírek szerint a U sorozathoz tartozik majd, talán a legmagasabb specifikációk gyűjteményét kínálja, amelyet az egykor ikonikus Android márka az utóbbi időben összeállított.

Mindazonáltal ezek a jellemzők még mindig egyértelműen nem zászlóshajós természetűek, hiszen a készülékben egy Qualcomm Snapdragon 7-es sorozatú lapkakészlet és egy viszonylag középszerű akkumulátor kapacitás található egy vitathatóan előző generációs kialakításban.

Hirdetések

3 HTC modell került bejegyzésre?

Egy mérnöki mintagyűjtő rajongó állítólag rátalált egy eddig még be nem mutatott okostelefonra, amelynek 3 különböző modellszáma van (2QC9100, 2QC9200 és 2QCB100), de úgy gondolják, hogy csak 1 terméknévvel rendelkezik: a HTC U23 Pro 5G. Ha így van, akkor hamarosan az HTC következő új Android eszközeként kerülhet bemutatásra.

Hirdetések

A korábbi mobil technológiai úttörő márka Tajvanról állítólag megszerezte a Snapdragon 7 Gen 1 processzort a kijelzőjéhez, amelynek méreteit jelenleg még nem lehet tudni, de úgy vélik, hogy “AMOLED” típusú lesz. Az ilyen középkategóriás specifikációk gyakran 108MP-es fő kamerával párosulnak, hogy prémium vonzerőt nyújtsanak, és úgy tűnik, hogy ez a valószínű Desire 22 Pro utód esetében is így van.

A kamera három másik szenzorral együtt található egy jelentősen kevésbé modern kamera domborulatban, amely azt állítja, hogy jelenlegi képeken láthatóan OIS-szal és AI-vel van felszerelve. A “HTC U23 Pro” állítólag egy kissé divatjamúlt 4.600mAh-s akkumulátort kapott, viszont lehet, hogy legalább egy Android 13-at futtat majd ahogy kivesszük a dobozból. A készülék 256 GB belső tárhellyel és 8 GB RAM-mal rendelkezhet majd a hírek szerint.

A HTC U23 valószínűleg oldalsó ujjlenyomat érzékelőt és egy lyukasztott szelfikamerát is beépített ebbe az esetleges készülékbe, nem beszélve a fejhallgató csatlakozóról és az USB type-C csatlakozóról.

Feltéve természetesen, hogy ez az új kiszivárgás pontos. Érdekes lesz azonban látni, hogy az OEM milyen áron kínálja majd az új modellt, és hogy mikor kerülhet belőle az első példány Magyarországra.

Ez is érdekelhet:

Forrás: Notebookcheck

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.

Vélemény, hozzászólás?