You are currently viewing Samsung Galaxy A34 5G – Az új középkategóriás csodamobil?

Samsung Galaxy A34 5G – Az új középkategóriás csodamobil?

Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

A Samsung Galaxy A34 5G sokkal jobb, mint elődje. A középkategóriás okostelefon megjelenése hasonlít a Galaxy S23-ra, így sokkal stílusosabb. Javult a készülék formája, a kijelző fényereje és a teljesítmény is. Ha minden igaz, a terméket kevesebb mint 400 dollárért megvásárolhatjuk.

A Galaxy A34 5G központi pozíciót foglal el a Samsung jelenlegi középkategóriás kínálatában. A 6,6 hüvelykes modell, a topmodell Galaxy A54 5G és a belépő szintű Galaxy A14 között helyezkedik el, és így összekapcsolja mindkét világ legjobbjait. Az áttekintésünk eredményei is ezt igazolják. A vásárlók egy nagyon kiegyensúlyozott csomagot kapnak a Galaxy A34 5G funkcióiból és teljesítményéből.

A Galaxy A34 5G teljesítménye jobb, mint a Galaxy A33 5G, mert a Samsung jelentősen javította a középkategóriás modelljét néhány pontban. Ugyanakkor megmaradtak az elődöt megkülönböztető előnyök: hosszú akkumulátor élettartam, jó kamera, IP67 vízálló ház és hosszú frissítési időszak 4 operációs rendszer-frissítéssel és 5 év biztonsági frissítéssel.

Előnyök:

  • Javult és szebb dizájn
  • Kiváló kamerák: 48 MP főkamera, 5 MP mélység és 8 MP ultra-széles lencse
  • Hosszú frissítési időszak
  • Hosszabb akkumulátor élettartam
  • Vízállóság

Hátrányok:

  • Kicsit magas még az ára
  • Néha összeomlanak az alkalmazások

Megvásárolható a Pepita.hu-n

Galaxy A34 optika

A Galaxy A34 5G mérete 6,4-ről 6,6 hüvelykre nőtt, és világosan kölcsönözte a Galaxy S23 sorozat dizájnját. A hátlap most az egész háromlencsés kamera körül lapos, a bal felső sarkában. Emellett a három kamera lencse mindegyike egy ezüst színű gyűrűvel van körülvéve, amely összességében egy impozánsabb prémium megjelenést kölcsönöz az okostelefonnak.

Az AMOLED kijelző is javult. 2340 x 1080 képponton praktikusan ugyanolyan felbontást kínál, mint a Galaxy A33 5G, és ez most könnyedén versenyez a sokkal drágább okostelefonokkal a fényerő szempontjából. Ugyanakkor a Samsung növelte a frissítési sebességet 90-ről 120 Hz-re, ami még gördülékenyebb működést eredményez.

Galaxy A34 5G: Az új középkategóriás Samsung telefon

Hirdetések

A Samsung Galaxy A34 5G továbbra is erős akkumulátorral rendelkezik, amely a 5000 mAh kapacitással hosszú használatot biztosít. Az okostelefon Qualcomm Snapdragon 750G processzort használ, amely kiváló teljesítményt nyújt. A modell 5G-képes, így a felhasználók nagy sebességgel férhetnek hozzá az internethez és az adatkapcsolathoz.

A kamera még mindig kiváló a Galaxy A34 5G-n. A háromlencsés kamera rendszernek köszönhetően a felhasználók lenyűgöző fotókat készíthetnek a 48 MP főkamerával, 8 MP ultra-széles lencsével és 5 MP makro. Az előlapi kamera 20 MP felbontású, így a felhasználók tisztán és élesen tudnak selfie-ket készíteni.

A Samsung a Galaxy A34 5G esetében is fenntartotta a jó vízállósági tulajdonságokat, az IP67-es minősítésnek köszönhetően az okostelefon ellenáll a víznek és a portól is. Az operációs rendszer támogatja az Android 13-at és a Samsung One UI 5.1-et, ami biztosítja a felhasználók számára a legújabb funkciókat és biztonsági frissítéseket.

Ez is érdekelhet:

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.