You are currently viewing A Huawei megfricskázná az Apple-t
Fotó: Huawei

A Huawei megfricskázná az Apple-t

Hirdetések
tradingview 250

A Huawei a tippek szerint az Apple-t szeretné megtrollkodni azzal, hogy a Mate 70 leleplezését az új iPhone 16 sorozat 2024 szeptemberében esedékes bemutatójával egyidőben szeretné megtartani. A Smart Pikachu nevű kiszivárogtató szerint az OEM dolgozik a prototípusain, amelyek közül néhány a jelek szerint 1 hüvelykes fő hátlapi kamerával rendelkezik.

Ugyanezek a Mate 70-es készülékek tehát ezt a csúcstechnológiás képalkotási technológiát tartalmazhatják, hogy továbbfejlesszék a periszkópos zoommal és változó rekesznyílású lencsékkel rendelkező Mate 60-as készülékeket. Az 1 hüvelykes szenzor a tippek szerint a 3 50MP-es objektívből 1 lesz (mint a P70 sorozatnál), és lehet, hogy éppen az új OmniVision OV50K lesz.

A P60-asok, köztük a csúcs RS változat is, prémium 6,82 hüvelykes OLED kijelzővel rendelkeznek. A közelgő 70-es termékcsalád azonban felrázhatja a dolgokat a kompakt képernyős trendre való bólogatással (még akkor is, ha úgy tűnik, hogy néhány más vállalat már lemondott róla). Az eddigi 2024-es precedens alapján idén nagyjából 6,3 hüvelykes képátlójú kijelzővel rendelkezhet.

Hirdetések

Forrás: Smart Pikachu a Weibon

Hirdetések
whitepress magyar banner

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.